Revoltă generală în România ? Milioane de oameni în stradă ?

Revoltă generală în România ? Milioane de oameni în stradă ?

Români, ne merităm soarta !

Senatorii au blocat ancheta penală care îl viza pe Gabriel Oprea în cazul polițistului Gigină, se anunță proteste masive !

Senatul României a respins cererea de urmărire penală depusă de Direcția Națională Anticorupție pe numele lui Gabriel Oprea.

Senatorii au refuzat să îi lase pe procurori să cerceteze și să trimită în instanță cazul lui Oprea, ceea ce i-a înfuriat la culme pe români. Practic cei 73 de senatori care s-au opus cererii DNA au statut în mod clar că se consideră deasupra legii și că procurorii îi pot cerceta pe parlamentaridoar atunci când vor ei.

De altfel, într-un comunicat de presă remis astăzi, reprezentanții Direcției Naționale Anticorupție au confirmat că votul senatorilor blochează orice anchetă cu privire la implicarea sau nu a generalului Oprea în cazul morții polițistului Gigină.

Prin urmare un val de proteste a apărut instantaneu în mediul online și sute de mii de români s-au declarat frustrați și revoltați de votul senatorilor români care au demonstrat că nu le pasă de românii care i-au votat.  Românii au început să se mobilizeze pentru a participa la diverse acțiuni de protest și a le arăta parlamentarilor că nu mai pot călca în picioare orice regulă de bun simț. Pare că spiritul civic s-a trezit și românii au hotărât în sfârșit să îi alunge din clădirea Parlamentului pe senatorii care își bat joc constant de ei.

Se anunță sute de mii de oameni în stradă, români furioși care le vor striga aleșilor lor că așa nu se mai poate. Nu doar în București, ci în toate orașele României vor ieși românii în stradă pentru a scăpa de o clasă politică coruptă și zeflemitoare la adresa lor.

Dar din păcate acest text este un simplu pamflet. Românii vor înghiți iarăși în sec și se vor mulțumi să înjure în barbă. În stradă vor ieși probabil câțiva amețiți care încă mai cred că există spirit civic în România. Și din cei 73 de senatori care au hotărât că parlamentarii sunt mai presus decât legea, mai mult de jumătate se vor regăsi în viitorul parlament care va fi ales în noiembrie.

 

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.