Publicitate

ROMANIA – FARA EGAL ! Sentinta ”DE NOAPTEA MINTII” pentru o CRIMA ABOMINABILA !

ROMANIA – FARA EGAL ! Sentinta ”DE NOAPTEA MINTII” pentru o CRIMA ABOMINABILA !
Publicitate

ROMANIA – FARA EGAL ! Sentinta strigatoare la cer pentru o CRIMA ABOMINABILA !

Doar 14 ani de închisoare pentru una dintre cele mai oribile crime din ultimul deceniu. Atât a primit criminalul care și-a fiert fiul în sodă caustică

Italianul Antonio Zaccagna, stabilit în satul sibian Zlagna – cel care și-a ucis copilul vitreg în bătaie, iar apoi i-a topit trupul -, a primit o pedeapsă de doar 14 ani de la judecătorul de caz al Tribunalului Sibiu. Asta în condițiile în care omorul comis în 2013 a fost una dintre cele mai oribile crime din ultimul deceniu, iar pedeapsa putea ajunge chiar la 25 de ani de închisoare.

Chiar și în aceste condiții, italianul, aflat acum la Penitenciarul Aiud, a fost primul care a cerut recurs pentru micșorarea pedepsei. Contestația se va judeca la Curtea de Apel Alba-Iulia.

Abominabila crimă a avut loc în 2013, însă fapta a fost reclamată de mama copilului, Otvos Tunde (26 de ani) de-abia anul trecut. Aceasta era iubita italianului.

Crima a avut loc în duminica Floriilor, în 2013, în satul Zlagna. Atunci, bărbatul, „deranjat fiind de o manifestare isterică a minorului”, așa cum a declarat în cadrul anchetei, l-a dus în casă şi l-a lovit de mai multe ori la faţă şi în piept. În urma loviturilor puternice, copilului i s-a făcut rău, a vomat, iar în scurt timp s-a învineţit şi a murit.

Apoi, bărbatul a săpat o groapă în locuinţa sa, unde a pus corpul copilului, după care a mers să cumpere pungi cu sodă caustică. Întors acasă, trupul copilului a fost pus într-un cazan pe sobă, a adăugat apă şi sodă caustică şi timp de mai multe ore a întreţinut focul cazanului până la momentul la care corpul minorului s-a transformat într-un lichid gelatinos. Acest lichid a fost aruncat în râurile Târnava Mare şi Mureş.

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.