S-A INTAMPLAT ! Au filmat-o cum se aruncă în fața trenului în loc să o ajute ! ULUITOR CE A URMAT !

S-A INTAMPLAT ! Au filmat-o cum se aruncă în fața trenului în loc să o ajute ! ULUITOR CE A URMAT !

S-A INTAMPLAT ! Au filmat-o cum se aruncă în fața trenului în loc să o ajute !

Momente de groaza într-o stație de tren din Marea Britanie !

Un navetist a reușit să salveze o femeie care încerca să se sinucidă, în timp ce ceilalți zeci de oameni filmau tot momentul în loc să îi sară în ajutor. Sam Nicholson (26 de ani) a observat că o persoană coborâse din stație pe șinele de tren și și-a dat seama imediat ce se întâmplă. Când a văzut că se apropie trenul, Sam a luat-o cu forța pe femeie de pe șine, salvându-i viața.

Sam Nicholson at Belevedere station in east London. See National story NNFILM; A commuter dragged a woman from the tracks and out of the path of a speeding train - as fellow passengers just filmed them on their phones. Sam Nicholson, 26, was left "angry by the lack of help" from fellow passengers in coming to the aid of the distressed woman sitting down on the middle of the tracks at Belevedere station. Sam had turned up at the south east London station for his normal morning commute when he noticed the mum of three on the tracks last Tuesday. He said: "I was screaming at other commuters but no one helped. Some people were even filming the woman on their phones. "I was so angry with the lack of help. "

„Țipam la ceilalți călători să o ajute, dar nimeni nu schița nicio mișcare. Unii dintre ei o filmau pe femeie. Am fost foarte șocat de reacțiile lor. Am văzut cum se apropie trenul și mi-am dat seama că voi fi martorul unui eveniment terifiant. Am știut că trebuie să fac ceva așa că am târât-o efectiv pe platforma din stația Belvedere. Amândoi am fost norocoși că am scăpat cu viață”, a povestit eroul Sam Nicholson, pentru metro.co.uk.

People stood by and filmed suicidal woman on tracks rather than helping her

Femeia insa, in loc să îi mulțumească eroului ei, a încercat să sară din nou în fața trenului și a început să-l lovească și să țipe la Sam.:

„A început să mă lovească. A trebuit să o țin cu forța ca să nu se miște. Am încercat să o calmez, dar ea continua să mă lovească. Voia să se arunce din nou pe șine”.

În cele din urmă, Sam a alertat poliția, iar femeia a fost dusă la spital, acolo unde medicii au reșit să o calmeze și să-i acorde ajutor profesionist.

sursa

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.