Publicitate

S-A SFARSIT !!! Iohannis, FARA SCAPARE ! TREBUIA SA FACA ASTA

S-A SFARSIT !!! Iohannis, FARA SCAPARE ! TREBUIA SA FACA ASTA
Publicitate

S-A SFARSIT !!! Iohannis, FARA SCAPARE ! TREBUIA SA FACA ASTA

IN SFARSIT, preşedintele Iohannis a promulgat bugetul de stat şi cel al asigurărilor sociale !

Preşedintele a anunţat joi că a promulgat legea bugetului de stat şi cea a bugetului asigurărilor sociale, subliniind că cere Guvernului trei lucruri: ”responsabilitate, responsabilitate, responsabilitate”.

Veniturile la buget sunt aşa cu au spus unii optimiste, eu spun supraapreciate. Cheltuieli sunt prevăzute în sumă foarte mare. Abordarea hiperoptimistă a bugetului se poate vedea de exemplu făcând o comparaţie între veniturile la bugetul general consolidat de anul trecut şi ce se prevede pentru anul acesta unde se constată o creştere de 14% fără să fie vreo explicaţie undeva cum se ajunge la această creştere fenomenală, 14% este foarte mult pentru bugetul general consolidat”, a spus şeful statului într-o declaraţie de presă.

El a subliniat că se confirmă că există prevăzute credite de angajament ”de o sumă nemaivăzută de peste 50 de miliarde”.

Totuşi am decis astăzi şi am şi făcut-o deja, am promulgat atât bugetul cât şi bugetul asigurărilor sociale. Ţara are nevoie de buget şi Guvernul care s-a angajat să execute acest buget, acum are posibilitatea să dovedească cum va face acest lucru. Pentru Guvern am un mesaj simplu în cursul acestui exerciţiu buget pe care tocmai l-am promulgat – cer Guvernului trei lucruri: responsabilitate, responsabilitate şi responsabilitate”, a afirmat Iohannis.

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.