Publicitate

S-AU PREDAT ! Cine sunt cei 2 INDIVIZI care au DETURNAT AVIONUL cu 118 persoane la bord ?

S-AU PREDAT ! Cine sunt cei 2 INDIVIZI care au DETURNAT AVIONUL cu 118 persoane la bord ?
Publicitate

O cursă aeriană libiană a fost deturnată spre Malta de un atacator care a ameninţat că aruncă avionul în aer, informează autorităţile malteze, citate de Express.co.uk.

Cei doi indivizi care au deturnat vineri dimineaţă un avion care efectua o cursă internă în Libia s-au predat după ce i-au eliberat pe toţi pasagerii şi membrii echipajului, a anunţat premierul maltez, Joseph Muscat, citat de Le Figaro şi CNN.

“Piraţii aerului s-au predat, ei au fost percheziţionaţi şi plasaţi în detenţie”, a scris Muscat pe Twitter.

Cei doi indivizi care au deturnat avionul libian spre Malta sunt susţinători ai fostului regim al lui Muammar Gaddafi şi cer azil politic pe această insulă, a declarat un ministru libian, citat de Le Figaro.

Potrivit Ministerului Afacerilor Externe din cadrul Guvernului de Uniune Naţională din Libia, Taher Siala, atacatorii vor, de asemenea, să anunţe crearea unui partid politic pro-Gaddafi.

Potrivit imaginilor difuzate de posturile de televiziune, unul dintre atacatori a ieşit din avion pentru puţin timp fluturând drapelul verde libian din perioada regimului Gadaffi. De asemenea, pilotul avionului, Ali Milad, a anunţat că cei doi atacatori sunt înarmaţi cu grenade şi cu un pistol.

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.