SCANDALOS ! Cum s-a făcut de râs Iohannis la întâlnirea cu Merkel

SCANDALOS ! Cum s-a făcut de râs Iohannis la întâlnirea cu Merkel

Jurnalistul Radu Soviani a scris pe blogul său un articol cu titlul “Cine si-a batut joc de Iohannis? I-a propus lui Merkel infiintarea unei agentii care exista deja!”, în care atrage atenţia asupra unei gafe de la nivelul Preşedinţiei României.

“Potrivit hotnews.ro, Klaus Iohannis a declarat dupa intalnirea de la Berlin cu cancelarul german Angela Merkel, ca a propus crearea unei agentii europene de combatere a terorismului. „Ar fi o masura foarte concreta, care ar inlocui multiplele entitati care se ocupa acum cu acest lucru si ar putea realmente sa creasca nu doar securitatea propriu-zisa, ci si sentimentul securitatii in interiorul Europei”
(…)Agenția pe care i-a propus-o Iohannis Angelei Merkel drept măsură foarte concretă, evident, există deja. Este vorba de Centrul European pentru Combaterea Terorismului, sub tutela Europol. Singura excepție ar putea fi cazul în care Iohannis nu se gândea cumva (nu vă tăvăliți pe jos râzând) să desființeze structurile naționale de combatere a terorismului, și să le înlocuiască cu acest ,,nouă agenție”. Vrea Iohannis să desfințeze SRI-ul?, a scris Soviani.

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.