Publicitate

SCANDALUL ANULUI ! PROTESTELE STRADALE de la Chisinau DEVIN VIRULENTE !

SCANDALUL ANULUI ! PROTESTELE STRADALE de la Chisinau DEVIN VIRULENTE !
Publicitate

“Vreau să le multumesc celor care au avut încredere în mine. Ştiu că vă încearcă emoţii dificile. Respect oamenii care l-au votat pe oponentul meu. Aceste alegeri nu au fost nici corecte şi nici libere. Oponenţii nostri au folosit metode murdare”, a declarat Maia Sandu într-o conferinţă de presă.”Vom prezenta la Curtea Constituţională toate încălcările depistate în procesul electoral. Cetăţenii au de pierdut în urma acestor alegeri. Cel care are de câştigat este Vlad Plahotniuc”, a mai spus ea.

Aproximativ 1.000 de persoane protestează în acest moment în centrul capitalei Republicii Moldova, contestând modul în care s-a desfăşurat scrutinul prezidenţial câştigat de socialistul Igor Dodon.

Scrutinul prezidenţial din Republica Moldova, câştigat de socialistul Igor Dodon, a fost marcat de nereguli, acuză Maia Sandu, liderul Partidului Acţiune şi Solidaritate, care a susţinut o conferinţă de presă cu puţin timp în urmă.

Andrei Năstase, liderul Platformei Demnitate şi Adevăr, a denunţat “fraude majore” în scrutin. “Cea mai perfidă, murdară şi mincinoasă campanie electorală din istoria ţării s-a încheiat. Minciuna, calomnia, ofensa difuzate de zece posturi de televiziune şi tot atâtea de radio, site-uri şi publicaţii oligarhice, au distorsionat esenţa democratică a acestor alegeri”, susţine Năstase, citat de Jurnal de Chişinău.

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.