Publicitate

SCANDALUL MOMENTULUI IN ROMANIA ! ANUNTUL-BOMBA al Elenei Udrea

SCANDALUL MOMENTULUI IN ROMANIA ! ANUNTUL-BOMBA al Elenei Udrea
Publicitate

Udrea cere notele informative ale SRI despre “situaţiile” angajaţilor Ministerului Dezvoltării

Elena Udrea le-a solicitat magistraţilor Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie să ceară de la Serviciul Român de Informaţii (SRI) şi DNA Alba note informative care ar arăta “situaţii cu posibil caracter ilegal create între angajaţi ai ministerului şi firme din afara instituţiei”.

“Am avut la minister note trimise de la SRI în care se aducea la cunoştinţă situaţii cu posibil caracter ilegal create între angajaţi ai ministerului şi firme din afara instituţiei”, a declarat, luni, Elena Udrea, la ieşirea de la instanţa supremă.

De altfel, magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au modificat condiţiile controlului judiciar impus Elenei Udrea, în sensul în care acesteia i-a fost ridicată interdicţia de a părăsi ţara, decizia nefiind definitivă.

La data de 21 aprilie 2015, Elena Udrea a fost trimisă în judecată, în dosarul “Gala Bute”, în care este acuzată de abuz în serviciu în legătură cu organizarea evenimentului omonim de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului şi respectiv de luare de mită în legătură cu finanţarea de către acelaşi minister a mai multor contracte.

Alături de Udrea, au fost trimişi în judecată fostul ministru Ion Ariton, fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box Rudel Obreja, Tudor Breazu, fostul consilier al Elenei Udrea, Ştefan Lungu, fostul secretar general în MDRT Gheorghe Nastasia, fostul director al Companiei Naţionale de Investiţii Ana Maria Topoliceanu şi Dragoş Botoroag.

 

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.