Publicitate

SCANDALUL ZILEI in politica romaneasca- INREGISTRAREA cu Alina Ghorghiu EXPLODEAZA pe Facebook

SCANDALUL ZILEI in politica romaneasca- INREGISTRAREA cu Alina Ghorghiu EXPLODEAZA pe Facebook
Publicitate

Clipul-parodie care a apărut pe pagina de Facebook a Alinei Gorghiu.

Explicaţiile şefei PNL

Alina Gorghiu a publicat pe Facebook un clip în care convinge un copil singur acasă să îi deschidă uşa, spunându-i că „Victor” vrea să-i copieze temele şi „Liviu” vrea să-i fure sandwich-urile, cu trimitere la Victor Ponta şi Liviu Dragnea.

Şefa PNL susţine că este vorba de o parodie şi că în realitate PSD „fură mai mult decât sandvişuri”, dar nu a vrut să jignească.

Într-o conferinţă de presă la Craiova, Gorghiu a declarat, miercuri, că a parodiat un clip din realizat în anul 2008 în campania electorală a PNL, când ea candida pentru un mandat de deputat, deoarece PSD s-a folosit de el.

„Este un filmuleţ parodie. Filmuleţul iniţial a fost făcut de mine în campanie electorală acum câţiva ani de zile la un door to door. L-am pus amuzată de faptul că sunt copii isteţi cărora părinţii le-au spus să nu deschidă uşa. Reacţia pe care aţi văzut-o pe Facebook-ul meu este reacţie la acel filmuleţ şi este un mesaj către toţi cei care îl văd şi care ar trebui să ştie un lucru: PSD egal înşelătorie, PSD fură mai mult decât sandvişuri, dar am vrut o replică haioasă.

Nu am vrut să îi jignesc mai mult decât sandwich-ul sau temele copiate”, a spus Alina Gorghiu.

Preşedintele PNL a adăugat că parodia a fost realizată cu acordul părinţilor copilului.

În clipul din 2008, un copil refuză să deschidă uşa Alinei Gorghiu, spunând că nu deschide hoţilor. Alina Gorghiu se prezintă încercând să îl convingă să deschidă uşa, însă fără succes.

„Mama nu este acasă, deci pa!”, i-a replicat copilul.

 

 

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.