SE INTAMPLA IN ROMANIA ! MEDIC DAT IN JUDECATA pentru ca are cu adevarat grija de pacienti !

SE INTAMPLA IN ROMANIA ! MEDIC DAT IN JUDECATA pentru ca are cu adevarat grija de pacienti !

STRIGATOR LA CER !

Compania Antibiotice îl va da în judecată pe medicul Cătălin Cîrstoveanu, şeful Secţiei de Terapie Intensivă nou născuţi din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii „Marie Curie”din Capitală, împreună cu spitalul la care lucrează. Motivul îl reprezintă declaraţiie făcute de acesta privind calitatea medicamentelor de pe piaţă.

„Medicamentele generice cu care ne tratăm au zero eficacitate, declară mediculCătălin Cîrstoveanu, într-un interviu pentru republica.ro. „Suntem atât de obișnuiți cu aceste lucruri… Este o obișnuință a noastră foarte tristă, înțelegeți? Practic nu ar trebui să existe așa ceva. Este un lucru pe care îl acceptăm cu toții, luptăm împotriva lui, dar parcă nu se mai termină”, spune respectatul medic.

„Compania ANTIBIOTICE S.A. a luat la cunoştinţă declaraţia medicului Cătălin Cîrstoveanu, Şeful Secţiei de Terapie Intensivă nou născuţi în cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii “M.S. Curie” din Bucureşti referitoare la lipsa de efect a medicamentelor generice produse în România.

mai departe citeste aici

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]