SE VA INTAMPLA IN ROMANIA ! MAGISTRATII corupti VOR PLATI din propriul buzunar erorile judiciare

SE VA INTAMPLA IN ROMANIA ! MAGISTRATII corupti VOR PLATI din propriul buzunar erorile judiciare

Judecătorii și procurorii greșesc cu sau fără intenție, unii comit abuzuri cu bună știință, însă ei nu plătesc nici material nici cu funcția. Plătim noi toți românii, și asta trebuie să înceteze. Erorile judiciare și abuzurile magistraților din ultimii 10 ani, ne costă 45 de milioane de euro. Motiv suficient de puternic pentru ca Noua Românie să aibă curajul să pună piciorul în prag și să facă ce partidele actuale refuză: adoptarea legii răspunderii magistraților.

Judecătorii și procurorii sunt români școliți pe banii contribuabililor să efectueze anchete penale, iar judecătorii să aplice legea. Din păcate asistăm neputincioși în ultimii zece ani la abuzuri fără precedent din partea procurorilor în special a celor de la DNA, cât și la abuzul judecătorilor și al unor sentințe strigătoare la cer.

Într-o țară în care DNA aduce cu mascații o bătrână de la Rădăuți, pentru a fi audiată, iar apoi o abandonează în stradă, ca mai apoi să o acuze că se victimizează și că vrea să devină vedetă tv, scurgerile de informații către mass media cu scopul de a discredita persoanele anchetate, goana nebună după imagine și PR, și condamnările la CEDO care sărăcesc bugetul țării, sunt motive reale de îngrijorare pentru Noua Românie.

Într-o țară în care Președinta Înaltei Curți este Partenerul DNA, iar SRI este binomul, iar CSM pune la zid pe oricine își permite să ”critice hotărârile judecătorești”, dar nu face curățenie în sistem și nu îndepărtează magistrații corupți și incompetenți, justiția nu are cum să funcționeze în mod real.

În justiție nu trebuie să fie permise jumătățile de măsură, nu trebuie permite abuzurile și erorile. Justiția este un serviciu public plătit de toți românii, justiția nu este inchiziție. Justiția a fost concepută ca un sistem de reglementare a disputelor apărute în societate. Însă acum ne uităm la tv și vedem că justiția nu este doar oarbă, este și extrem de politizată și manevrată în funcție de interesele unora și altora. Vedem judecători și procurori corupți, care sunt scoși pe tușă după ce au ”servit” sistemul.

citeste mai mult aici

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.