Publicitate

SECRETUL care SCHIMBA ISTORIA MONDIALA ! HITLER A TRĂIT ÎN ARGENTINA, ascuns de FBI

SECRETUL care SCHIMBA ISTORIA MONDIALA ! HITLER A TRĂIT ÎN ARGENTINA, ascuns de FBI
Publicitate

Pentru mulți dintre noi Hitler a murit în 30 aprilie 1945. Condițiile morții sale sunt cunoscute. Și totuși, există suspiciuni cu privire la moartea sa. Primul care a avut rezerve asupra morții lui Hitler a fost chiar Stalin.

După ce războiul s-a terminat, Stalin a declarat unei delegații americane, care era în vizită în URSS, că Hitler nu este mort și că a reușit cu ajutorul unui submarin să ajungă în Japonia, după care în Argentina.

În anul 1970, KGB-ul se debarasează de corpul lui Hitler, găsit în buncăr, în mai 1945, și păstrează numai craniul cadavrului. The Observer scria că a fost aleasă această soluție pentru că ceea ce descoperiseră rușii nu reprezenta cadavrul lui Hitler.

Istoricul brazilian, Simoni Dias afirmă că Hitler a murit la vârsta de 95 de ani. Conform ipotezei sale, Hitler a trăit în Argentina, după care s-a retras în Brazilia, unde a și murit.

Dias susține că Hitler a beneficiat de protecția Vaticanului, cât timp a trăit în Argentina și Brazilia. Hitler a trăit sub o nouă identitate, Adolf Leipzig și a avut o legătură amoroasă cu o femeie braziliană, după ce, Eva Braun a murit. Împreună cu Eva au avut o fată pe nume Urlich.

Într-un documentar prezentat, de curând în SUA, sunt prezentate mărturii ale unui personaj cheie, care a participat la organizarea plecării lui Hitler în Argentina.

Plecarea a avut loc la două săptămâni după ce Germania a capitulat. Hitler, împreună cu 50 de naziști au fost ajutați să plece în Argentina. Submarinul a acostat în peninsula Valdez, golful San Matias, unde o parte dintre naziști s-a instalat în satele de pe insulă.

Multe sate au denumiri germane, Muster, Carmena, Neuquen. Hitler a fost dus la o fermă izolată din munți, unde a trăit o bună perioadă. Localnicii au declarat că naziștii mergeau regulat la această fermă, unde transportau alimente cu ajutorul cailor.

Se spune că, FBI ar fi cunoscut locul unde se ascundea Hitler, dar nu au făcut demersuri pentru a-l prinde pe Hitler. S-au scris multe cărți și articole despre sosirea lui Hitler în Argentina, jurnaliștii deplasându-se la fața locului, unde au discutat cu localnicii.

Abel Bast, jurnalist argentinian, a declarat unui post de televiziune că, Hitler a fost ajutat să fugă pe calea aerului în Barcelona, după care, cu ajutorul unui submarin a ajuns în Argentina, însoțit de Eva Braun.

Ferma unde a locuit se numește San Ramon și este în apropierea lacului Nahuel Huapi, care a aparținut, la începutul secolului al XX-lea, Germaniei.

Documente ale serviciilor secrete britanice confirmă faptul că imediat după capitularea Germaniei, un submarin a plecat din Spania cu destinația Argentina.

Declarațiile oficialilor ruși cu privire la moartea lui Hitler au fost confuze. În prima parte au susținut că nu au descoperit cadavrul lui Hitler, ca mai târziu să dezmintă această declarație și să susțină că au recuperat corpurile celor doi soți.

hitler-dailymail HITLER A TRĂIT ÎN ARGENTINA CU PERMISIUNEA FBI-ULUI

În anul 2009, un cercetător american a făcut teste pe un fragment de os, care provenea din craniul lui Hitler și a constatat că acesta este al unei femei cu vârsta de 40 de ani.

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.