Publicitate

SENZATIONAL ! Iata ce spune FORMA PICIORULUI despre tine !

SENZATIONAL ! Iata ce spune FORMA PICIORULUI despre tine !
Publicitate

Lumea spune că “ochii sunt oglinda sufletului”. Se pare insa că ne putem uita la picioarele oamenilor și putem citi ce fel de personalitate au. Există chiar si profesioniști care citesc în forma picioarelor.

Această artă a apărut acum 5000 de ani în India și China. Experții se folosesc de culoare, textura, forma și proporțiile picioarelor pentru a indentifica trăsăturile de caracter ale posesorului. De asemenea, arcuirea tălpii sau lipsa ei poate fi cel mai simplu mod de a-ți da seama de personalitatea unei persoane.

Un picior cu talpă arcuită indică o persoană independentă, realistă, ancorată cu picioarele pe pământ. O persoană care are vise și obiective pe care vrea să le atingă. O persoană ce are tălpi arcuite este o persoană înțelegătoare pe care ceilalți o respectă și îi caută sfatul. O astfel de persoană are un potențial uriaș, așa că trebuie să încerce diferite domenii până găsește exact ce i se potrivește mai bine.

Un picior cu talp plată (picior cu platfus) arată o persoană entuziastă, spontană, care iubește să se distreze, dar știe când să devină responsabilă. O persoană cu platfus iubește viața și respectă munca. O astfel de pesoană va fi bine văzută între semeni, va socializa și se va simți bine.

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.