Publicitate

SENZATIONAL ! Iata CINE frecventa ‘CLUBUL MORTII’ din Istanbul !

SENZATIONAL ! Iata CINE frecventa ‘CLUBUL MORTII’ din Istanbul !
Publicitate

Din păcate anul 2017 a început cu o nouă tragedie. Un individ înarmat şi costumat în Moş Crăciun a intrat într-un club din Istanbul şi a deschis focul.

Cel puţin 39 de persoane au fost ucise, inclusiv 16 străini, iar alte 69 au fost rănite în atacul armat comis de Revelion într-un club de noapte din oraşul turc Istanbul, anunţă autorităţile municipale, citate de presa turcă.

Bilanţul victimelor a ajuns la 39 de morţi, dintre care 16 străini, iar  alte 69 de persoane au fost rănte în atacul de la Istanbul, a declarat ministrul turc de interne, Suleyman Soylu, care a adăugăt că autorul atacului este în continuare căutat, relatează BBC.

Potrivit CNN, un individ îmbrăcat în Moş Crăciun a împuşcat un ofiţer de poliţie, apoi a intrat în club şi a deschis focul. Informaţia a fost confirmată şi de guvernatorul din Istanbul, Vasip Sahin.  Anterior primarul oraşului Istanbul, Vasip Sahin, a declarat: “Cel puţin 35 de persoane au fost ucise, iar alte 40 au fost rănite“, precizând că în “atacul terorist” a murit şi un agent de poliţie.

Atacul a fost comis de un individ care avea o armă automată de tip Kalaşnikov, în clubul de noapte Reina, situat în zona Ortakoy din Istanbul. În momentul atacului armat, duminică la locală ora 1.30, în club erau sute de persoane care celebrau Revelionul. Multe persoane au sărit în Canalul Bosfor pentru a scăpa de focurile de armă, iar poliţia a întreprins operaţiuni de salvare din apă.

Clubul Reina, o locaţie prefarată a fotbaliştilor

Potrivit L’Equipe, clubul Reina a devenit în ultimii ani un local preferat al fotbaliştilor echipelor care evoluează în Istanbul. Seara trecută, un jucător al celor de la Beylerbeyispor (echipă din liga a treia) abia ajunsese în club însoţit de doi prieteni în momentul în care s-au auzit primele focuri de armă.

“Nu am văzut cine trăgea, dar am auzit împuşcăturile şi am văzut oamenii cum fugeau. Poliţia a intervenit destul de rapid”, a declarat jucătorul pentru sursa citată.

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.