Publicitate

SENZATIONAL ! TOP 3 metode de îmbunătăţire ale şanselor de câştig la PARIURI !

SENZATIONAL ! TOP 3 metode de îmbunătăţire ale şanselor de câştig la PARIURI !
Publicitate

TOP 3 metode de îmbunătăţire ale şanselor de câştig la PARIURI !

1.Foloseşte pariurile de tip handicap asiatic şi setează-ţi singur marja de risc. Nu te limita la pariurile obişnuite de tip 1X2 sau Sub/Peste 2.5 goluri. Acestea reprezintă de fapt cele mai riscante opţiuni cu putinţă. Este bine-cunoscut faptul că pariorii profesionişti joacă în mare parte numai pariurile de tip handicap asiatic.

Practic, prin intermediul acestor opţiuni de pariu din ofertă, poţi alege pariuri mult mai sigure, unele cu rambursare parţială, iar altele cu rambursare totală. Flexibilitatea incredibilă a handicapului asiatic este motivul pentru care management-ul riscului devine mult mai simplu atunci când pariezi pe orice sport.

Este adevărat că nu toate agenţiile de pariuri sportive online licenţiate în România includ în ofertă handicapuri asiatice. Dacă operatorul la care joci nu are aceste tipuri de pariuri, îţi pot recomanda să-ţi deschizi cont la casa de pariuri Unibet, a cărei ofertă conţine numeroase tipuri de pariuri, inclusiv o serie de opţiuni inedite şi unice de pariere.

2.Deschide-ţi cont la agenţiile de pariuri online de top şi profită de cele mai bune cote. 1% dintre pariori realizează profit pe termen lung, iar dintre aceştia, peste 95% joacă online. Însă, dacă ar paria numai la o singură agenţie, numărul pariorilor iscusiţi din lumea întreagă ar scădea în mod dramatic. Acest lucru se datorează faptului că profesioniştii speculează întotdeauna diferenţele între cotele oferite de diverşi operatori pentru acelaşi tip de pariu pe care îl caută.

Acele câteva procente în plus pe care le găsesc de fiecare dată îi ajută ca pe termen mediu şi lung, banca lor să se transforme dintr-una pierzătoare în una câştigătoare. Ţi se pare că exagerez?

Să luam atunci un exemplu: pariorul X joacă  aproximativ 200 de pariuri pe lună, la o cotă medie de 2.00. Să spunem că acesta câştigă 49% dintre pariurile plasate.

Să zicem că dacă joacă la o singură agenţie, prinde în medie cote cu 5% mai mici decât dacă ar juca la mai multe agenţii. Prima variantă i-ar aduce aceste rezultate: 98 x 1 (miză de o unitate) x 2.00 = 196 unităţi ca şi venit, la 200 unităţi investiţie, deci o pierdere de 2 unităţi.

Să luăm şi cazul al doilea, în care pariorul joacă cote mai bune cu 5%, care se traduc printr-o medie de 2.10. Iată care ar fi rezultatele: 98 x 1 x 2.10 = 205.8 unităţi ca şi venit, adică un profit de 5.8 unităţi.

Este vorba despre acelaşi parior, care câştigă acelaşi număr de bilete, jucând aceleaşi pariuri, numai că în primul caz o face la o singură agenţie, iar în cel de-al doilea speculează cotele cele mai mari de la mai multe agenţii. După cum ţi-am spus, diferenţa între câştigători şi pierzători nu este mare şi depinde de detalii.

3.Sparge-ţi biletul în pariuri individuale şi joacă-le pe toate cu aceeaşi miză. Casele de pariuri online trăiesc din comisionul pe care şi-l opresc din cotele furnizate pentru fiecare eveniment. Marja de câştig a agenţiilor variază între 2 şi 10% în marea majoritate a cazurilor. Ideea este că atunci când un jucător pariază mai mult de un eveniment pe bilet, această marjă de câştig se multiplică în favoarea operatorului şi implicit, în defavoarea pariorului. De aceea sunt casele de pariuri atât de bucuroase să-ţi dea acele oferte pentru pariuri multiple…

Nu te păcăli şi înţelege că pentru a-ţi mări şansele de câştig este esenţial să joci pariuri individuale. În al doilea rând, trebuie să joci aceeaşi miză pe fiecare bilet – de regulă un procent între 2 şi 5% din banca ta iniţială. De ce e bine să faci asta? Pentru că nu poţi ştii niciodată cu siguranţă care bilete vor fi câştigătoare şi care nu, altfel ar falimenta toate casele de pariuri. De aceea, eviţi situaţiile în care pierzi biletele cu mize mari şi le câştigi numai pe cele cu mize mici – cu alte cuvinte, eviţi falimentul şi nu mai laşi ca norocul să-ţi decidă rezultatele.

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.