Publicitate

SOCANT ! Acest ALIMENT UCIDE milioane de oameni anual si TU il consumi ZILNIC

SOCANT ! Acest ALIMENT UCIDE milioane de oameni anual si TU il consumi ZILNIC
Publicitate

Nu îţi dai seama cât rău poate să îţi facă !

E CAZUL SA TE TREZESTI LA REALITATE !

 

Legătura dintre consumul unui aliment folosit zilnic şi bolile de inimă a fost confirmat doar acum, acest lucru fiind făcut public de peste 60 de ani.

Aire Schidt de la Universitatea din California este autorul studiului care făcea conexiunea dintre consumul de zahăr şi bolile inimii, iar el a confirmat faptul că zaharurile naturale care se găsesc într-o varietate de surse, cum ar fi laptele şi fructele nu reprezintă o problemă importantă pentru organism.

Aire Schidt a precizat faptul că doar consumul de îndulcitori artificiali şi al alimentelor procesate cauzază boli grave ale inimii.

Este recomandată limitarea consumului de zahăr, la doar 6 linguriţe de zahăr sau 100 calorii de zaharuri pentru femei şi 9 linguriţe sau 150 calorii de zaharuri pentru bărbaţi, scrie jurnalmm.ro

Image result for poze zahar

„Limitaţi cantitatea de zahăr din alimentele procesate şi încercaţi să atingeţi aportul zilnic recomandat de zahăr, prin consumul de alimente proaspete şi sănătoase, cum ar fi fructele, legumele şi cerealele integrale care promovează starea bună de sănătate“, a precizat Aire Schidt.

 

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.