Publicitate

SOCANT ! DE CE TELEVIZIUNILE NU SUFLA O VORBA DESPRE cum si de ce se moare in puscariile din Romania ?

SOCANT ! DE CE TELEVIZIUNILE NU SUFLA O VORBA DESPRE cum si de ce se moare in puscariile din Romania ?
Publicitate

UN NOU CAZ LA IASI !

La Penitenciarul Iaşi, un deţinut s-a spânzurat după 3 zile de închisoare !

Un bărbat de 47 de ani, care ispăşea o pedeapsă de aproape 3 ani de închisoare pentru furt calificat, s-a spânzurat noaptea trecută cu un cearşaf în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Iaşi, echipajul SMURD care a intervenit nemaiputând să facă nimic pentru el.

Bărbatul era în perioada de carantină şi era condamnat la 2 ani, 8 luni şi 20 de zile de închisoare pentru furt calificat. Incidentul a fost descoperit la ora 12 şi 40 de minute.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Penitenciarului de Maximă Siguranţă Iaşi, asistentul unităţii a intervenit imediat şi a fost solicitat şi un echipaj SMURD.

„Imediat a fost sesizat şi Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Iaşi care au venit la faţa locului pentru cercetări suplimentare. Despre incident a fost informată şi familia persoanei în cauză. Bărbatul de 47 de ani era încarcerat de pe 16 noiembrie, fiind condamnat la o pedeapsă de 2 ani, 8 luni şi 20 de zile pentru furt calificat. Persoana încarcerată era singură în camera detenţie, întrucât era în perioada de carantină”, a declarat inspector principal Gabriela Topoliceanu, purtător de cuvânt al Penitenciarului de Maximă Siguranţă Iaşi.

 

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.