SOCANT ! Spectacol cu ”IZ BALCANIC” in Mamaia. Dupa ce au taiat porcul pe plaja, femeile s-au balacit imbracate in mare

SOCANT ! Spectacol cu ”IZ BALCANIC” in Mamaia. Dupa ce au taiat porcul pe plaja, femeile s-au balacit imbracate in mare

SOCANT !

Toata familia – de la soti, frati, surori si pana la copii- s-a asezat in cerc pentru marele eveniment: au pus porcul pe un grilaj de lemn, l-au udat bine cu apa din bidon si i-au facut de petrecanie. Din el, au facut pe loc la foc de lemne traditionala pomana!

-L-au adus cu totul, avea capul pe masa, intr-o seara cand am venit noi, se auzea si un miel, o oaie. Da, se auzea o oaie.

– Au mers sa faca baie in apa, imbracati acolo era un spectacol, trebuia sa vedeti. Toata lumea tragea si privea la ei acolo.

Au venit cu porcul pe drum şi l-au tăiat, în camping, la Mamaia! O familie de romi din Galaţi a făcut spectacol culinar de pomină, chiar de faţă cu ceilalţi turişti. După ce s-au lăsat fotografiaţi pregătind carnea, doamnele au făcut o baie în mare, cu hainele pe ele.

Cu fuste lungi si podoabe de aur, gospodinele se pregatesc sa taie porcul. Nu la ele in curte, ci intr-un camping plin ochi din nordul statiunii pe care multi o numesc “Ibiza”!

Doamnele n-au renuntat la fustele inflorate nici macar cand au ajuns pe malul marii.

Ce costume de baie in doua piese sau sutiene cu push-up? Pentru femeile din imagine, broboada alba din cap si hainele pana-n pamant sunt litera de lege. Insa accesoriile care i-au lasat pe toti cu gura cascata sunt colacele pentru copii.

vezi mai mult aici


loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.