STIRE-BOMBA ! MAMA POLITISTULUI Gigină, mort în coloana oficială a lui Gabriel Oprea, SPARGE TACEREA !

STIRE-BOMBA ! MAMA POLITISTULUI Gigină, mort în coloana oficială a lui Gabriel Oprea, SPARGE TACEREA !

”Domnule Oprea, când dumneavoastră sărbătoreați alături de fiică dumneavoastră , alături de familie sărbătorile de iarnă, noi plângeam o placă rece în cimitir”, scrie mama polițistului Bogdan Gigină.

Mama polițistului Bogda Gigină, mort în coloana oficială a lui Gabriel Oprea, rupe tăcerea. Femeia spune că știe exact de unde venea fostul vicepremier în momentul în care fiul său îi deschidea calea cu motocicleta, prin București, cu 139 km/h.

Au trecut cinci luni de la moartea tragică a polițistului de la Brigada Rutieră, Bogdan Gigină. Familia tânărului de doar 28 de ani a păstrat în tot acest timp tăcerea.

Mama băiatului a considerat, însă, că a venit timpul să dea cărțile pe față și să spună lumii întregi de unde venea Gabriel Oprea cu coloana oficială, în seara de 20 octombrie 2015.

”Copilul meu, intern, a fost complet distrus, iar asta nu se datora vitezei de 50 km/ h cu care încercau să ne convingă în nopțile de priveghi. Pe 21 octombrie dimineață, în timp ce copilul meu era reconstruit în morgă ,”ei” declarau “agentul Bogdan – Cosmin și-a pierdut viață, la fluidizarea traficului…”. Oameni fără conștiință și fără Dumnezeu… uitați un lucru: noi părinții am luat legătură cu Bogdan cu foarte puțin timp înainte de moartea lui. Știam exact de ce avea Oprea nevoie de “coloană oficială”. Copilul meu a așteptat în ploaie ore în șir până domnul OPREA și-a satisfăcut… poftele…. iar atunci cînd s-a pus istovit în mișcare, copilul meu a fost forțat în condiții de ploaie intensă și noapte să ruleze cu 139 km/h (viteză stabilită în urmă expertizei procuraturii din noaptea accidentului) pentru că Oprea, care nici măcar nu a oprit în momentul accidentului, să ajungă în condiții de maximă siguranță ACASĂ unde copilul meu nu va mai ajunge niciodată. Domnule Oprea, când dumneavoastră sărbătoreați alături de fiică dumneavoastră , alături de familie sărbătorile de iarnă, noi plângeam o placă rece în cimitir”, scrie mama polițistului Bogdan Gigină.

citeste mai mult aici

 

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.