STRIGATOR LA CER ! GRESELI INAINTEA MORTII LUI Gyuri Pascu !

STRIGATOR LA CER ! GRESELI INAINTEA MORTII LUI Gyuri Pascu !

INCALCARI GRAVE ale regulamentului in cazul Gyuri Pascu. Ancheta interna la Serviciul de Ambulant

Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov precizeaza ca ancheta interna cu privire la pacientul Ioan Gyuri Pascu a fost declansata luni dimineata, prin convocarea comisiei de disciplina, in scopul audierii echipajului care a intervenit.

Surse din Serviciul de Ambulanta au declarat pentruStirile ProTV ca au fost constatate doua incalcari grave ale regulamentului intern si fisa postului. Mai exact, doctorul care a venit prima data acasa la artist si a constatat ca acesta avea atacuri de panica, nu i-a facut EKG. De asemenea, nu a scris in fisa pacientului daca acesta a refuzat internarea.

Prin urmare, se vor lua masuri administrative si se inainteaza dosarul la Colegiul Medicilor, care vor decide daca a fost malpraxis.

Pentru analiza unei eventuale raspunderi disciplinare a fost declansata inca din data de 26.09.2016, procedura stabilita prin Codul Muncii si RI (regulament intern), prin convocarea comisiei de disciplina, in scopul audierii echipajului care a intervenit la caz. In situatia in care comisia de disciplina va identifica aspecte care pot constitui abateri de la normele profesionale, de etica si deontologie medicala, va fi sesizat Colegiul Medicilor din Romania, care este institutia competenta pentru verificarea acestor aspecte”, se arata intr-un comunicat de presa al SABIF transmis joi AGERPRES.

vezi mai mult aici

 

 

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.