Publicitate

“Sunt gata să mor!” Pur şi simplu şocant! DECLARATIA UNUI FOST MILIONAR !

“Sunt gata să mor!” Pur şi simplu şocant! DECLARATIA UNUI FOST MILIONAR !
Publicitate

A avut milioane !

A risipit totul pe băutură şi jocuri de noroc !

Acum e “gata să moară”  !

Confesiunea în lacrimi a unui fost star din naţionala Angliei:

“Dacă aş putea să închei totul acum…”

Fostul mare internaţional englez Kenny Sansom (58 de ani) se confruntă din nou cu mari probleme din cauza alcoolului, iar Daily Mirror publică un interviu emoţionant cu fostul fundaş al lui Arsenal.

Omul care a îmbrăcat de 86 de ori tricoul naţionalei Angliei, timp de aproape un deceniu, între 1979 şi 1988, trăieşte acum singur şi doarme pe unde apucă, după ce problemele cu băutura l-au înstrăinat de familia sa, dar şi de iubita din ultimii ani, de care s-a despărţit. Acum Kenny Sansom se pregăteşte să sărbătorească singur Crăciunul şi nu mai vede ieşire din situaţia în care a ajuns.

În urmă cu un an, Kenny Sansom ajungea în paginile tabloidelor britanice după ce era surprins dorimind într-un parc.

Într-o confesiune crudă, Sansom recunoaşte că are gânduri suicidale şi simte că “nu mai are pentru ce să trăiască”. Măcinat de regrete, fostul milionar trăieşte acum de pe o zi pe alta şi mărturiseşte că toţi banii de care dispune sunt 50 de lire (aproximativ 250 de lei). Sansom primeşte însă o pensie de  aproximativ 600 de lire, care însă nu îi ajunge niciodată de la o lună la alta.  Fostul fundaş are o mare problemă şi cu jocurile de noroc, din cauza cărora a pierdut o mare parte a averii strânsă în perioada în care juca fotbal la cel mai înalt nivel. “Am pierdut totul. Familia, casele mele şi totul din cauza băuturii şi a jocurilor de noroc. Ştiu că băutura îmi face rău, dar cred că jocurile de noroc sunt şi mai rele. Acum 10 zile eram în câştig cu 1400 de lire, dar i-am pierdut pe toţi într-o oră jucând ruletă. Singurul lucru care m-a oprit să nu pierd tot ce aveam e că ştiam că trebuie să mai păstrez ceva pentru a cumpăra vin. Am băut trei sticle ca să trec peste supărare“, spune extrem de sincer Sansom.

“Sunt în cel mai negru moment al existenţei mele. Niciodată nu am fost atât de jos… Vreau să mă sinucid. Simt că nu mai am pentru ce să mai trăiesc. Vreau să-mi uit viaţa pentru că nu îi mai pot face faţă. Dacă aş putea să închei totul acum, aş face-o!

Ştiu că ceea ce spun va răni multe persoane, dar trebuie să o spun şi să fiu sincer.

Nu m-am mai spălat pe dinţi de peste o săptămână. Nu ştiu dacă e depresie sau altceva. Sunt într-o stare în care ştiu că bautura mă va omorî, dar nu mă gândesc că mă voi opri. Nu vreau să mă opresc, ăsta e adevărul […]

Beau patru sticle de vin pe zi. Acum beau ceva mai tare pentru că am nevoie de asta ca să îi simt efectul… Ştiu că am o problemă imensă, dar iubesc băutura. Mă face să mă simt mai bine. Când beau nu trebuie să-mi mai fac griji pentru viaţa mea. În trecut am rezistat 6 luni fără să beau, dar nu cred că o mai pot face din nou.

Acest Crăciun e primul pe care îl voi petrece singur. Voi sta aici şi voi bea. Am pierdut totul. Familia, casele mele şi totul din cauza băuturii şi a jocurilor de noroc. Ştiu că mi-am dezamăgit copiii şi doar când mă gândesc la asta îmi vine să plâng în hohote“, povesteşte Kenny Sansom într-un interviu şocant.

Sansom, în momentul de vârf al carierei. Proaspătul tătic era titular în naţionala Angliei şi părea că lumea e la picioarele lui

Dat afară de Arsenal la 29 de ani, chiar din cauza uriaşelor probleme cu alcoolul, Sansom a început să bea şi mai mult şi viaţa sa personală a devenit în scurt timp un coşmar. Şi-a îndepărtat copiii şi nepoţii, iar acum ar trebui să trăiască din pensia de 622 lire sterline primită din partea Asociaţiei Fotbaliştilor Profesionişti din Anglia. Numai că banii se duc de multe ori chiar în ziua în care îi primeşte. Kenny are şi o problemă gravă cu jocurile de noroc

 

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.