Supermarket-ul IUBIT DE TOTI ROMANII, isi ia ADIO de la acestia la inceput de 2017

Supermarket-ul IUBIT DE TOTI ROMANII, isi ia ADIO de la acestia la inceput de 2017

Supermarket-ul IUBIT DE TOTI ROMANII, isi ia ADIO de la acestia la inceput de 2017 !

Un retailer german atat de raspandit in Romania este pe finalul negocierilor pentru vânzarea unor magazine.

 

REWE se pregăteşte să închidă şase dintre supermarketurile sale XXL Mega Discount şi este în ultima fază a negocierilor pentru vânzarea altor două. Doar unul va fi redeschis la începutul anului, sub brandul Penny Market.
După vânzarea lanţului de supermarketuri Billa către concurentul francez Carrefour, nemţii de la REWE fac un nou pas dictat de strategia de a-şi pune toate ouăle în acelaşi coş – formatul Penny Market, “conceptul de succes al REWE”, după cum apreciază compania. Săptămâna viitoare, pe 31 decembrie, toate cele opt magazine XXL Mega Discount vor fi închise spre a fi rebranduite în Penny Market sau vândute. De altfel, în următoarele zile compania va finaliza şi negocierile prin care magazinele XXL Mega Discount din Galaţi şi Sibiu vor fi preluate de concurenţă.  “În acest moment putem spune că cele două magazine vor fi vândute competiției. Motivul este de natură economică, iar decizia reprezintă un pas înainte în dezvoltarea planului de expansiune al Penny Market. Având în vedere că este un proces în desfășurare, nu putem oferi mai multe informații”, au declarat pentru ECONOMICA.NET oficialii companiei.

Din cele şase unităţi XXL care vor rămâne în administrarea grupului REWE sub sigla Penny Market, doar una va fi redeschisă imediat. Este vorba despre magazinul din Brașov care va fi remodelat în două zile (1-2 ianuarie) și va fi deschis pe 3 ianuarie 2017. Următoarele cinci magazine vor fi deschise în vara anului 2017, după ce retailerul finalizează procesul de remodelare.

“Având în vedere că avem magazine de dimensiuni diferite și în zone diferite din țară, costurile de rebranding vor varia destul de mult în funcție de aspectele de mai sus. Încă nu avem un buget estimat, dar, cu siguranță, investiția se va apropia de costurile pentru remodelarea magazinelor Penny Market în nou format – Ambiente”, au declarat reprezentanţii REWE.

 

 

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.