Publicitate

SURPRIZA DE PROPORTII în România. Un nou partid va fi înfiinţat de un miliardar român celebru

SURPRIZA DE PROPORTII în România. Un nou partid va fi înfiinţat de un miliardar român celebru
Publicitate

Vrea să intre din nou în politică şi susţine că va înfiinţa un nou partid: “O să facă parte din el doar profesori universitari şi oameni culţi”

Gigi Becali a ieşit pentru moment din politică, dar susţine că îşi pregăteşte revenirea. Patronul Stelei spune că vrea să construiască un partid elitist. Becali a fost preşedintele Partidului Noua Generaţie, însă n-a avut prea mare succes.

Becali n-a avut dreptul să voteze la aceste alegeri, după ce judecătorii i-au interzis drepturile civile în condamnarea pe care a primit-o pentru schimburile de terenuri cu MApN. Patronul Stelei spune însă că oricum este dezamăgit de clasa politică actuală. Becali susţine că vrea să intre din nou în politică şi lucrează la un proiect din care urmează să fac parte intelectuali.

“Am eu nişte gânduri, dar am decis să nu mai candidez eu. Am să construiesc un partid. O să fie în el numai profesori universitari, numai oameni culţi, nu se mai poate altfel! De 27 de ani a ajuns ţara unde a ajuns. E exact cum zice un psalm: când se ridică oamenii de nimic, neleguiţii umblă liberi. Cum să stau liniştit când văd că ţara mea e condusă de puteri străine? Trebuie să dau jertfă cu orice risc, ţara este condusă de puterile străine”, a declarat Gigi Becali.

 

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.