Publicitate

SURPRIZA DE PROPORTII ! NU VEI GHICI CINE si-a anunţat prezenţa la dezbaterea privind legea graţierii: “Ce contează că iese lumea în stradă…”

SURPRIZA DE PROPORTII ! NU VEI GHICI CINE si-a anunţat prezenţa la dezbaterea privind legea graţierii: “Ce contează că iese lumea în stradă…”
Publicitate

SURPRIZA DE PROPORTII ! NU VEI GHICI CINE si-a anunţat prezenţa la dezbaterea privind legea graţierii: “Ce contează că iese lumea în stradă…”

Becali, gata să “pledeze” pentru legea graţierii. Patronul FCSB s-a înscris la dezbaterea lansată de Ministerul Justiţiei: “Nu contează că iese lumea în stradă! Legea o dă poporul, nu oamenii din stradă”

Gigi Becali a luat poziţie în scandalul generat de proiectul de ordonanţă de urgenţă privind graţierea şi modificarea codurilor penale şi a anunţat că va participa la dezbaterea publică lansată de Ministerul Justiţiei. Şedinţa urmează să aibă loc luni, 30 ianuarie, la sediul Ministerului Justiţiei.

Becali, care va participa la dezbatere în calitate de vicepreşedinte al unei organizaţii pentru apărarea drepturilor omului, e convins că legea graţierii nu poate fi evitată, în ciuda protestelor care au avut loc în Bucureşti şi în alte oraşe mari ale României.

M-am înscris şi eu acum la dezbatere, la Ministerul Justiţiei. Luni, mă duc şi eu la dezbatere pentru că sunt vicepreşedinte la o fundaţie de drepturile omului, ca fost membru în Comisia juridică a Parlamentului European şi ca membru în Comisia juridică a Parlamentului României. Sută la sută va fi dată legea graţierii.

Nu conterază că iese lumea în stradă, că legea graţierii nu o dau zeci de oameni, o dă poporul român şi Parlamentul. Bine, au greşit, că nu trebuia să o dea Guvernul prin ordonanţă, trebuia să o dea Parlamentul, care este reprezentantul poporului“, a declarat Gigi Becali la Sport.ro.
Ministerul Justiţiei organizează luni, 30 ianuarie, între orele 10.00-12.00, o dezbatere publică a proiectelor de ordonanţă de urgenţă privind graţierea şi modificarea codurilor.

“În data de 30 ianuarie 2017, între orele 10.00-12.00, Ministerul Justiţiei organizează o dezbatere cu privire la proiectul de Ordonanţă de urgenţă a Guvernului pentru modificarea şi completarea Codului Penal şi a Codului de Procedură Penală; proiectul de Ordonanţă de urgenţă a Guvernului privind graţierea unor pedepse. Dezbaterea este organizată în temeiul art.7 alin.(9) din Legea nr.52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată”, potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Justiţiei, publicat pe site-ul instituţiei.

Instituţia precizează că înscrierea participanţilor se face prin transmiterea unui mesaj la adresa: dean@just.ro până la data de 27 ianuarie 2017, ora 12.00, urmând ca în cazul asociaţiilor legal constituite, numărul participanţilor să fie de două persoane/asociaţie. Totodată, timpul alocat fiecărei intervenţii este de trei minute pentru fiecare asociaţie, respectiv participant individual, dezbaterea urmând să aibă loc la sediul Ministerului Justiţiei, capacitatea sălii fiind de maxim 50 de persoane.

Plenul CSM a dat aviz negativ pentru proiectele de ordonanţe de urgenţă privind graţierea şi modificarea codurilor, decizia fiind luată în şedinţa de miercuri. Plenul CSM a luat decizia cu majoritate de voturi.

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.