Publicitate

SURPRIZĂ la început de an. Cea mai nouă lege pe care vrea s-o adopte PSD. Anunţul făcut de Dragnea

SURPRIZĂ la început de an. Cea mai nouă lege pe care vrea s-o adopte PSD. Anunţul făcut de Dragnea
Publicitate

Liviu Dragnea, PSD: Vrem să adoptăm o lege a prevenţiei în economie prin care Fiscul nu va putea să impună o măsură penalizatoare unei firme atât timp cât nu a avertizat firma că a greşit şi că trebuie să se corecteze

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a declarat luni seară, într-o emisiune televizată la România TV, că Guvernul Grindeanu vrea să adopte în primul trimestru o lege prin care firmele vor fi atenţionate înainte că au greşit şi că trebuie să se corecteze înainte de a fi penalizate.

Legea prevenţiei ar trebui să schimbe relaţia dintre stat şi oamenii de afaceri: statul nu mai trebuie să fie agresiv cu firmele, nu trebuie să avem un stat care să-i pedepsească pe oamenii de afaceri, să le închidă firmele şi să-i trimită în puşcărie.

Guvernul Grindeanu urmează să fie anunţat marţi după-amiază, iar miercuri să ceară votul Parlamentului şi să depună jurământul în faţa preşedintelui.

Deşi nu va conduce Guvernul, Liviu Dragnea este vârful de lance al programului economic şi politic, acest conţinând mai multe măsuri cu caracter economic care ar trebui să resusciteze afacerile, în special pe cele ale firmelor româneşti.

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.