Publicitate

SURPRIZA URIASA pe care a avut-o un român a 2-zi după ce a cumpărat un laptop la reducere de Black Friday. Cât costa produsul de fapt

SURPRIZA URIASA pe care a avut-o un român a 2-zi după ce a cumpărat un laptop la reducere de Black Friday. Cât costa produsul de fapt
Publicitate

Black Friday, ziua marilor reduceri pentru mulţi retaileri din România, a adus şi anul acesta încasări foarte mari, chiar record pentru o parte din companiile care au aderat la această tradiţie americană. Există însă şi momente în care reducerile anunţate de retaileri sunt contestate de clienţi, care susţin că magazinele cresc preţurile în perioada anterioară Black Friday pentru a anunţa apoi reduceri foarte mari.

Un astfel de caz ne-a fost semnalat de un cititor, care susţine că a cumparat de la eMAG un laptop al cărui preţ integral era 1.149,99 lei, la preţul de 799,99 lei. El spune că a intrat pe site sâmbătă şi a constatat că preţul integral al produsului este de 999,99 lei. Pentru a se asigura ca nu este vorba de o altă reducere, bărbatul spune că a sunat la servicul de clienţi de la eMAG, de unde i s-a confirmat că dacă nu este semnalată în niciun fel vreo reducere, produsul este comercializat la preţul integral.

Chiar dacă susţine că este mulţumit de preţul pe care l-a plătit pentru produs şi nu a anulat comanda, clientul eMAG ne-a scris pentru că vrea să atragă atenţia asupra unor practici “înşelătoare” faţă de clienţi. Pentru a-şi susţine indeea, bărbatul a atasat si doua capturi, una cu comanda plasată pe site si confirmată pe e-mail şi una cu produsul de pe site în ziua de după Black Friday.

Mesajul trimis de cititorul gandul.info:

„Buna ziua

Va scriu pentru ca vreau sa va semnalez o practica inselatoare a siteului emag. Ieri, de Black Friday, am cumparat un laptop la un pret pe care eu l-am considerat destul de bun. Urmaresc de vreo trei luni care sunt preturile pe la magazine si m-am hotarat ca daca vad o oferta buna de Black Friday imi cumpar un laptop. Am gasit ieri pe emag un laptop cu 799,99 lei, un pret ok pentru ce configuratie avea. In mod normal, pretul unui astfel de laptop este undeva intre 900 si 1000 de lei. La emag, pretul normal al produsului era 1149,99 lei. Nu m-a interesat pretul intreg, ci care este pretul atunci fata de cat stiam eu ca trebuie sa coste un astfel de laptop.

Surpriza am avut-o astazi cand am intrat pe emag ca sa vad ce oferta au dupa Black Friday. Am vazut ca au o alta serie de reduceri si eram curios daca nu cumva gasesc o oferta mai buna decat ieri. Am cautat laptopul pe care l-am cumparat si l-am gasit la un pret de 999,99 lei. Am crezut ca este vorba de o noua oferta, dar nu era semnalată in niciun fel. Ca sa ma asigur ca am dreptate am sunat la servicul clienti si am intrebat. Mi s-a raspuns ca daca nu e semnalata vreo reducere, produsul este listat la pretul normal. Deci reducerea nu era de 350 de lei, ci doar de 200 de lei.

Nu am anulat comanda, in continuare sunt multumit de cat am platit pentru laptop, dar minciuna tot minciuna este. Vorbim de un magazin mare, de la care nu ma asteptam sa face ceva de genul asta. Nu stiu daca ce s-a intamplat la acest laptop s-a intamplat si la alte produse. Eu am urmarit un singur lucru, pe ala l-am cumparat si acolo i-am prins cu minciuna. Oare ce s-a intamplat la alte produse?”

Bilanţul final al vanzarilor eMAG de Black Friday este de peste 1,1 milioane de produse vândute, încasarile depăşind 300 de milioane de lei.

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.