TE VEI CUTREMURA DE RAS! IATA ce meserii aveau aleșii, înainte să ajungă în PARLAMENT

TE VEI CUTREMURA DE RAS! IATA ce meserii aveau aleșii, înainte să ajungă în PARLAMENT

Cu ce se ocupau aleșii, înainte să ajungă în Parlament?

Senatori cu experiență în panificație, lucratori la firme de curățenie, șefi de balastiere

Aleșii au în spate o experiență profesională extrem de diversă. Unii vin din administrația publică, dar există și excepții. Un senator a fost lucrator în panificație, iar un altul este patron de terase, pe litoral. 

În Parlament găsim și tineri fără prea mare experiență profesională, dar cu studii terminate ”în strâinătate”.

IATA cine sunt parlamentarii nostri !

Un exemplu in acest sens este Avram Nicolae, parlamentar PSD de Sibiu, care a lucrat timp de patru ani în panificație, potrivit CV-ului postat pe site-ul Senatului, în perioada 1992 – 1996.

La capitolul educație, a trecut doar două certificate de absolvire a unor cursuri de calificare.

Patron de terase pe litoral, ajuns deputat în Parlament

Radu Babuș, deputat PSD de Constanța, vine tot din mediul de afaceri. El este acționar la două firme care gestionează mai multe terase terase pe litoralul românesc. Potrivit declarației de interese, este asociat la două societăţi comerciale, Bora Tow SRL, Sat Vacanţă lot 3 şi Edilaeris Srl, Mamaia zona Cazino, terasa 7-8.

Și Ioana Bran, deputat PSD de Satu Mare, vine din antreprenoriat. A lucrat pentru promovarea brand-ului de țuică ”Bran”, o afacere de familie. Despre activitatea sa, Ioana Bran spunea că este a 4-a generație de “pălincari” din Bran.

Eliza Mădălina Peta a ajuns deputat PSD, după ce, în urmă cu câteva luni, se afla la conducerea SC Salubritate Craiova SRL, societatea responsabilă de curățenia și deszăpezirea municipiului Craiova. Acesteia nu ii va fi greu să se acomodeze cu activitatea din Parlament, ținând cont că a fost șef de cabinet al Liei Olguța Vasilescu în mandatul de senator 2008-2012.

 

 

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.