Publicitate

TELEPATIA, acest MISTER al subconstientului

TELEPATIA, acest MISTER al subconstientului
Publicitate

ESTE RECUNOSCUT FAPTUL CĂ FIECARE DINTRE NOI GENERĂM INCONȘTIENT ENERGIE PSIHICĂ. ACESTE FORME DE ENERGIE SE DETAȘEAZĂ DE CORPUL UMAN CARE LE-A PRODUS ȘI INTRĂ ÎN INTERACŢIUNE CU ALTE ENERGII PRODUSE DE ALTE CORPURI UMANE.

Freud a cercetat acest fenomen și considera că inconștientul este cauza care produce această energie. Energia produsă de inconștient intră în conexiune cu conștientul altei persoane.

Activitatea mentală stă la baza emisiilor electromagnetice emise la distanță. Au fost mult cazuri în care o persoană care s-a aflat într-o stare de suferință a transmis unei alte persoane cunoscute această stare, cu toate că, aceasta se afla la distanță.

Egiptenii, mayașii, grecii, toți aveau credința că inconștientul crează energii care acționează asupra conștientului altei persoane.
Denumirea de telepatie a fost introdusă în anul 1882, de către Frederic Meyers, dezvoltator al ideii de niveluri multiple ale conștiinței. Termenul provine din limba greacă unde tele înseamnă departe și patie simțire.

Fenomenul telepatic se produce la nivelul inconștientului. Acolo unde există lume vie există și telepatie. În cazul telepatiei există doi subiecți, agentul și receptorul.

Telepatia poate să fie voluntară sau involuntară. Ea devine vizibilă în cazul indivizilor aflați în electivitate și nu mai dispare niciodată. Persoana care este receptor, primește mesajele, trebuie să se afle într-o stare denumită alfa. Denumirea provine de la undele cerebrale alfa. Pentru a intra în ritm alfa, subiectul trebuie să elimine orice stimul exterior.

Unul dintre cele mai celebre cazuri de telepatie s-a produs în secolul al XIX-lea, când un medic dentist a susținut că poartă discuții cu o voce.

citeste mai mult aici

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.