Teroristul din Nisa a trimis familiei 100.000 de euro cu doar câteva zile înainte

Teroristul din Nisa a trimis familiei 100.000 de euro cu doar câteva zile înainte

Ziua Națională a Franței a fost cum nu se poate mai rea pentru poporul francez. Va rămâne în istorie ca una dintre cele mai negre zile, iar atacatorul, cel care a ucis 84 de persoane în Nisa, a reușit ceea ce și-a propus. A servit Statul Islamic și a ucis o mulțime de oameni nevinovați.

Mohamed Lahouaiej Bouhlel, teroristul care a intrat cu un camion într-o mulțime de oameni la Nisa, a trimis familiei sale din Tunisia suma impresionantă de 100.000 de euro, cu doar câteva zile înainte de atac, confrom dezvăluirilor fratelui său, Jaber Bouhel, citat de Daily Mail. “Obișnuia să ne trimită bani puțini în mod regulat, la fel ca mai toți tunisienii care lucrează în străinătate. Dar apoi ne-a trimis această sumă, o avere. I-a trimis în mod ilegal. A dat banii persoanelor despre care știa că se întorc în sat și le-a cerut să ni-i dea nouă. Fratele meu nu e un terorist”, a povestit Jaber.

Tatăl atacatorului din Nisa, Mohamed Mondher Lahouaiej Bouhlel, a declarat pentru o televiziune din Franța că fiul său avea depresie și că între 2002 și 2004 a auferit căderi nervoase. “Devenea foarte nervos, țipa și spărgea totul în jur. Era violent și foarte bolnav. L-am dus la doctor și a intrat sub tratament medicamentos. De fiecare dată când avea o criză, îl duceam înapoi. Era mereu singur, tăcut. Nici pe stradă nu saluta lumea”, a declarat tatăl teroristului, care a mai adăugat că nu a mai ținut legătua cu fiul său după ce acesta s-a mutat în Franța.

sursa

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.