Publicitate

TRAGEDIE FARA MARGINI ! Avion PRĂBUŞIT în Malta ACUM ! (VIDEO)

TRAGEDIE FARA MARGINI ! Avion PRĂBUŞIT în Malta ACUM ! (VIDEO)
Publicitate

Autorităţile din Malta au confirmat oficial faptul că toţi cei cinci morţi în urma accidentului aviatic erau de naţionalitate franceză, aceştia participând la o misiune franceză de supraveghere vamală, informează site-ul cotidianului Times of Malta.

Potrivit unui comunicat dat publicităţii de Guvernul maltez, cei cinci participau la o operaţiune franceză de supraveghere vamală ce se desfăşura de aproximativ cinci luni şi care avea drept obiectiv să depisteze rutele folosite de traficanţi, “inclusiv trafic de persoane şi droguri”.

Autorităţile au mai anunţat că mai multe anchete au fost iniţiate, adăugând că pe baza informaţiilor disponibile s-a concluzionat că nu a existat o explozie înainte de prăbuşire.

Avionul se îndrepta spre oraşul libian Misrata şi urma să revină în Malta în câteva ore.

Aeroportul Internaţional din Malta a fost închis timp de patru ore după accidentul aviatic, iar cele mai multe zboruri au fost redirecţionate spre Sicilia.

Înaltul reprezentat al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe, Federica Mogherini, a transmis pe Twitter că la bordul aeronavei nu se aflau oficiali UE.

 

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.