TRAGEDIE FARA MARGINI ! AVION prabusit peste case ! 37 de morți !

TRAGEDIE FARA MARGINI ! AVION prabusit peste case ! 37 de morți !

Un avion al Turkish Airlines s-a prăbușit peste case, în Kârgâzstan: 37 de morți

Tragedie de proporții în Kârgâzstan! Cel puțin 37 de oameni au murit după ce un avion cargo al companiei Turkish Airlines s-a prăbușit, luni (16 ianuarie), într-o zonă rezidențială din apropierea aeroportului Manas.

Bilanțul este unul dramatic: 37 de morți, dintre care majoritatea localnici. Printre victime se numără cel puțin șase copii. Unul dintre cei patru membri ai echipajului aflați la bord a supraviețuit.

 Numărul victimelor găsite s-a ridicat la 37 de morți, dintre care șase erau copii. Din ultimele informații, aeronava a lovit în momentul prăbușirii 35 de case.

Avionul s-a prăbuşit când a încercat să aterizeze în condiţii de ceaţă densă, la ora locală 7.31 (3.31 ora României). Aeronava a avariat 15 clădiri din localitate. Echipe de intervenţie în situaţii de urgenţă au recuperat cadavrele pilotului şi ale zecilor de localnici ale căror case se aflau în zona unde s-a prăbuşit Boeing-ul 747, a anunţat Ministerul Sănătăţii. Avionul se îndrepta spre Manas, aeroport aflat la 25 de kilometri nord de Bişkek, venind de la Hong Kong. De la Manas, aeronava urma să plece către Istanbul. Cauza exactă a tragediei nu este cunoscută deocamdată.

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.