TRAGEDIE FARA MARGINI ! Niciun supravieţuitor ! Un AVION cu 92 de persoane, PRABUSIT in Marea Neagră

TRAGEDIE FARA MARGINI ! Niciun supravieţuitor ! Un AVION cu 92 de persoane, PRABUSIT in Marea Neagră

TRAGEDIE FARA MARGINI !

Un avion aparţinând Ministerului rus al Apărării la bordul căruia erau 92 de persoane a dispărut imediat după decolarea din oraşul rus Soci, afirmă surse citate de site-ul agenţiei Tass.

Nouăzeci şi două de persoane se aflau la bordul avionului militar rus prăbuşit în Marea Neagră, iar, conform autorităţilor ruse, nu au fost găsiţi supravieţuitori, relatează site-ul agenţiei Tass.

“La bordul avionului erau opt membri ai echipajului şi 84 de pasageri”, a declarat Igor Konaşenkov, purtătorul de cuvânt al Ministerului rus al Apărării.

Pe lista pasagerilor figurează membri ai Orchestrei militare Aleksandrov şi jurnalişti. Orchestra urma să susţină un concert de sărbători în Baza militară rusă situată în oraşul sirian Hmeymim.

Avionul militar rus care se îndrepta spre Siria s-a prăbuşit în Marea Neagră, în largul staţiunii Soci, confirmă Ministerul rus al Apărării, citat de postul Russia Today.

“Resturi ale avionului au fost găsite la adâncimi de 50-70 de metri, la circa 1,5 kilometri de ţărm”, a transmis Biroul de presă al Ministerului rus al Apărării.

Cel mai probabil, dintre cele 92 de persoane aflate la bord, niciuna nu a supravieţuit.

“Din nefericire, în timpul eforturilor de căutare, nu au fost observate persoane în viaţă, veste sau bărci de salvare”, a afirmat un oficial din cadrul Ministerului Apărării.

Preşedintele Vladimir Putin a fost ţinut la curent cu această situaţie, iar Comisia pentru investigaţii a dispus iniţierea unei anchete.

Resturi ale avionului militar rus dat dispărut au fost găsite în Marea Neagră, în largul staţiunii Soci, afirmă surse citate de agenţiile Tass şi Reuters

“Din informaţiile pe care le avem, avionul s-a prăbuşit în Marea Neagră”, a declarat un oficial militar rus citat de site-ul agenţiei Tass.

Resturi ale avionului au fost găsite într-o zonă aflată la circa 1,5-6 kilometri de staţiunea Soci, în Marea Neagră.

Ministerul rus al Apărării nu a făcut încă niciun anunţ.

Avionul militar, de tip Tupolev Tu-154, decolase de la Soci şi a dispărut de pe ecranele radarelor după circa 20 de minute. Avionul făcuse escală la Soci pentru realimentare, după decolarea iniţială de pe Aerodromul Şkalovski, situat în apropiere de Moscova. Aeronava militară a dispărut de pe radare în jurul orei 5.40 (4.40, ora României).

Avionul se îndrepta spre oraşul sirian Latakia. La bord erau 91 de persoane, dintre care 83 de pasageri, în principal membri ai Orchestrei Aleksandrov, care urma să concerteze de Revelion în baza militară rusă Hmeymim (Siria), şi jurnalişti.

“Avionul s-a prăbuşit probabil din cauza unei defecţiuni sau a unei erori umane”, a declarat un oficial militar citat de site-ul agenţiei Sputnik.

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.