TRAGIC – Mama si fiica, arse de vii in Bacau

TRAGIC – Mama si fiica, arse de vii in Bacau

Tragedie în în oraşul Buhuşi, judeţul Bacău. Două femei, mamă și fiică, au fost găsite moarte, luni, în locuință, în urma unui incendiu care a cuprins acoperișul și două dormitoare ale casei.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău, incendiul a izbucnit la acoperişul locuinţei situate pe strada Republicii, din oraşul Buhuşi, după ce scântei de la coşul de fum deteriorat au ieşit în podul casei.

Vecinii celor două femei de 59 şi 82 de ani au fost cei care au observat casa cuprinsă de flăcări, sunând la numărul de urgenţă 112 pentru a solicita intervenţia pompierilor. În consecinţă, la foarte scurt timp, au ajuns la incendiu pompierii civili ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) Buhuşi, ulterior sosind în zonă şi echipaje de la Detaşamentul de Pompieri Bacău.

“În momentul în care au ajuns pompierii de la SVSU Buhuşi, incendiul era generalizat la acoperiş şi două dormitoare şi se manifesta cu violenţă, având în vedere vântul de afară şi faptul că a fost anunţat cu întârziere. În timpul intervenţiei, în locuinţă au fost găsite decedate cele două femei, mamă şi fiică”, a declarat, luni, corespondentului Mediafax purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Andrei Grecu.

În urma incendiului, pe lângă cele două victime, flăcările au distrus o sută de metri pătraţi de acoperiş şi bunurile din două dormitoare.

Serviciul de Medicină Legală Bacău a preluat cadavrele celor două femei în vederea efectuării autopsiei şi stabilirii cauzei decesului.
sursa

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.