Publicitate

TU si COPILUL TAU puteti urmari TRASEUL lui MOS CRACIUN acum !

TU si COPILUL TAU puteti urmari TRASEUL lui MOS CRACIUN acum !
Publicitate

Motorul de căutare online Google marchează cea de-a doua zi a vacanţei de Crăciun printr-un logo special, însoţit de textul “Sărbători fericite!”, şi pune la dispoziţia internauţilor şi un link care duce la pagina web Santa Tracker.

Pe santatracker.google.com, utilizatorii vizionează, joacă, explorează tărâmuri înzăpezite. Ei îl pot căuta pe Moş Crăciun pe aeroportul de la Polul Nord, află care sunt tradiţiile de sărbători în diverse părţi ale globului, pot avea acces în laboratorul de programe unde realizează personaje importante pentru sezonul invernal – reni şi spiriduşi – şi, între altele, se folosesc de punctele cardinale pentru a găsi cadouri.

Astfel, pe pagina web există 23 de opriri în căutarea lui Moş Crăciun. Cei care accesează acest site pot urmări videoclipuri animate de personaje amuzante, pot accesa jocuri care îl au în centru pe Moş Crăciun, cum ar fi “Unde este Moş Crăciun”, “Tunel de vânt”, “Orchestra elfilor” şi “Casa lui Rudolph”, şi au la dispoziţie şi o “încăpere” dedicată traducerilor.

Pentru cea de-a doua zi din vacanţa de Crăciun, artistul în materie de doodle-uri Robinson Wood a creat pentru Google un logo format din mai multe case inspirate din tehnica bricolaj.

În plus, utilizatorii motorului de căutare pot trimite, prin intermediul unui buton special, logoul Google spre a fi publicat pe reţelele de socializare Google+, Facebook şi Twitter, dar şi prin e-mail.

Site-ul oficial unde poate fi urmărit traseul lui Moş Crăciun este noradsanta.org.

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.