Publicitate

ULTIMA ORA ! CINE l-a umilit pe Gigi Becali la TV, în direct ?

ULTIMA ORA ! CINE l-a umilit pe Gigi Becali la TV, în direct ?
Publicitate

Gigi Becali a fost sunat după remiza roş-albaştrilor la Zurich şi a început să vorbească pe un ton sfidător pentru a-i ironiza pe cei care au remarcat un alt joc slab al bucureştenilor. Dar tocmai când îşi luase avânt, latifundiarul s-a trezit scos din emisiune.
Patronul Stelei s-a obişnuit cu atitudinea umilă a moderatorilor TV. 99% dintre aceştia sunt de obicei dispuşi să tolereze derapajele verbale ale finanţatorului Stelei doar pentru a-l avea în emisiune.

Joi seara însă, Vali Moraru de la Digi Sport a demonstrat că există şi excepţie de la regulă şi că mai sunt şi oameni care ştiu ce înseamnă coloană vertebrală şi respect. După ce a spus o serie de aberaţii la sport.ro, cea mai mare fiind că „Steaua e cea mai bună din grupa ei din Liga Europa“, în condiţiile în care bucureştenii sunt pe ultimul loc, fără nicio victorie, Gigi Becali a intrat la Digi Sport.

Până să vorbească, latifundiarul a auzit cum cei prezenţi în studio, adică Radu Paraschivescu şi Ilie Dumitrescu au analizat jocul slab făcut de Steaua la Zurich. Nefiind de acord cu aceştia, Becali a început, mai întâi, să-i ironizeze subtil. „O să batem în următoarele două meciuri şi o să ne calificăm. Să-l invitaţi pe domnul Paraschivescu şi la ultimul meci cu Villarreal şi, după meci, să-i daţi cuvântul“, a spus Becali.

Dupa aceea, s-a lansat într-o tiradă despre cât de priceput e el la fotbal şi ce afaceri geniale a făcut în acest sport, dovadă cea mai bună fiind vânzarea lui Stanciu la Anderlecht pentru 9,8 milioane de euro. Concluzia patronului Stelei? „Ciocu’ mic! Deocamdată, vorbeşte Becali“.

Patronul de la Steaua nu a apucat însă să mai zică vreo frază, fiindcă a primit o replică pe măsură din partea lui Vali Moraru: „Cu ciocu’ mic să vorbiţi la dumneavoastră în sufragerie! Noapte bună!“.

Apoi, lui Becali i s-a închis telefonul şi emisiunea a intrat într-o pauză publicitară.

 

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.