Publicitate

ULTIMA ORA ! DETALII HALUCINANTE despre cazul avocatei care S-A ARUNCAT de la etajul 15 de frica soțului

ULTIMA ORA ! DETALII HALUCINANTE despre cazul avocatei care S-A ARUNCAT de la etajul 15 de frica soțului
Publicitate

ULTIMA ORA ! NOI DETALII despre cazul avocatei care s-a aruncat de la etajul 15 de frica soțului, SUFOCATA cu perna și LUATA la țintă cu cuțitul!

Calvarul avocatei care s-a aruncat de la etajul 15 de frica soțului

EXCLUSIV  Calvarul avocatei care s-a aruncat de la etajul 15 de frica soțului Sufocată cu perna și luată la țintă cu cuțitul

Saltul spre moarte pe care o avocată l-a făcut în urmă cu trei luni – atunci când s-a aruncat de la etajul 15 al unui bloc din București-, s-a dovedit a fi un gest disperat prin care femeia încerca să scape de soțul ei, o brută în viața lor de cuplu. Ancheta a scos la iveală detalii cutremurătoare are indică faptul că bărbatul alături de care ar fi vrut să-și refacă viața era de fapt călăul ei! Femeia în vârstă de 44 de ani, tot avocată, a fost sufocată cu perna și luată la țintă cu cuțitul! Bărbatul a fost arestat preventiv, miercuri.

La jumătatea lunii noiembrie a anului trecut, avocata în vârstă de 44 de ani a cedat nervos și, într-un moment de rătăcire, și-a căutat izbăvirea în moarte. S-a aruncat de la fereastra dormitorului conjugal în timp ce soțul ei, avocatul Irinel Caius Iliescu, era într-o altă cameră a apartamentului situat la etajul 15 al unui bloc din Capitală. Numai o minune a făcut ca biata femeie să scape cu viață pentru că trupul său nu a ajuns pe caldarâm, ci pe acoperișul din tablă și plasă al unei parcări interioare situate la nivelul șapte al complexului rezidențial din Sectorul 4. Acela a fost momentul în care procurorii bucureșteni de la Parchetul București și polițiștii de la ”Omoruri” au declanșat o anchetă care a avea să scoată la iveală amănunte cutremurătoare, șocante din viața de cuplu a avocatei care a încercat să-și ia zilele.

Avocatul își tortura fizic și psihic soția cu metode extrem de violente

Conform investigatorilor, avocatul Irinel Caius Iliescu, aspirant în urmă cu vreo nouă ani chiar și la fotoliul de senator, a transformat, cu o cruzime ieșită din comun, viața soției sale într-un iad. Pentru a obține cât mai mulți bani de la ea, dar și pentru a o constrânge să-i cedeze proprietăți, bărbatul recurgea la tot felul de metode de o violență extremă, care mai de care mai diabolice și mai barbare, desprinse parcă din ”manualul” torționarilor.

”Bătăile și amenințările erau, din nefericire, partea cea mai ușoară a violențelor la care era supusă victima. Din mărturiile acesteia, dar și din cercetările investigatorilor, a reieșit că femeia a fost sufocată cu o pernă pe care el i-a pus-o pe față, a fost luată la țintă cu cuțitul pe care tot el l-a aruncat înspre ea și a fost amenințată cu pistolul pe care soțul ei i l-a lipit de cap! Totul pentru a o constrânge să-i dea bani și să treacă pe numele lui niște proprietăți”, ne-au dezvăluit surse judiciare.

Biata femeie a scăpat miraculos cu viață și a povestit supliciile groaznice pe care le-a îndurat luni în șir

Diabolicul plan al avocatului Irinel Caius Iliescu poate ar fi avut finalitatea gândită de acesta dacă biata femeie alături de care era de vreo nouă luni nu supraviețuia saltului pe care și l-a dorit a fi mortal. După o perioadă în care a agonizat cu toate oasele rupte pe patul de spital, avocata și-a depănat terfianta poveste de viață în fața anchetatorilor care au rămas înmărmuriți. Bărbatul, despre care se spune că a aplicat același tratament și ultimei sale soții care a încercat să se sinucidă cu o supradoză de medicamente, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

„Constrângerea exercitată de Iliescu Irinel-Caius  asupra victimei a constat într-o stare de teroare continuă provocată de către acesta prin acţiunile şi manifestările din perioada martie-noiembrie 2016, constrângere care a fost de asemenea natură încât nu a lăsat victimei nicio posibilitate concretă de a acţiona altfel, ori de a se împotrivi, neputând astfel să decidă liber din cauza violenţelor şi presiunilor la care era supusă”, potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Sufocată cu perna și luată la țintă cu cuțitul!

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.