Publicitate

ULTIMA ORA ! REACTIA OFICIALA a Statelor Unite dupa PROTESTELE de la Bucuresti

ULTIMA ORA ! REACTIA OFICIALA a Statelor Unite dupa PROTESTELE de la Bucuresti
Publicitate

ULTIMA ORA ! REACTIA OFICIALA a Statelor Unite dupa PROTESTELE de la Bucuresti

Un senator din SUA, mut de uimire când a văzut protestele din Piaţa Victoriei.

Ce mesaje a postat pe Twitter

Protestele din România au provocat îngrijorare, dar şi valuri de admiraţie în toată lumea. Chris Murphy, un senator din SUA, a stat cu un ochi pe Super Bowl şi cu celălalt pe evenimentele din Piaţa Victoriei.

Duminică noapte s-a desfăşurat Super Bowl, cel mai important eveniment sportiv din SUA şi unul dintre cele mai mari din întreaga lume. În mod normal, atenţia celor mai mulţi americani este atrasă de acest eveniment. Însă protestele din Piaţa Victoriei, la care au participat peste 250.000 de oameni, i-au făcut concurenţă.

Chris Murphy, senator de Connecticut, a fost nevoit să-şi distribuie atenţia între meciul din Super Bowl şi evenimentele din Piaţa Victoriei: ”Jur că mă uit la Super Bowl, dar ceea ce se întâmplă în Bucuresti în această seară (n.r. duminică seara) este super important”, a fost mesajul postat de acesta pe contul său de Twitter.

Ulterior, acesta a devenit tot mai interesat de proteste şi a revenit cu un alt mesaj: ”Deci putem să revenim să discutăm despre ceea ce se întâmplă acum la Bucureşti? Nu? Nu încă?”.

I swear I’m watching the Super Bowl (unreal catch by Julio), but what is happening in Bucharest tonight is super important. https://twitter.com/paul2ivan/status/828344779595407360 

So can we get back to talking about what’s happening in Bucharest right now? No? Not yet?

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.