Publicitate

UNDE PLECAM IN VACANTA ? Cel mai mare ştrand din România se afla la Praid, in Harghita

UNDE PLECAM IN VACANTA ? Cel mai mare ştrand din România se afla la Praid, in Harghita
Publicitate

O investiţie de 1,5 milioane de euro !

Apa caldă menajeră şi pentru duşuri este produsă de instalaţii solare !

“Este ca în occident, nu am mai văzut un alt ştrand ca acesta în România”, a spus o turistă din Timişoara, iar un bărbat din Piatra Neamţ, care a văzut proiectul ştrandului pe site-ul Salinei Praid, a afirmat că “este mai frumos în realitate decât pe internet”.

Iata cum arata cel mai mare ştrand cu apă sărată din România, având o suprafaţă de aproximativ 5.200 de metri pătraţi !
Ştrandul de la Praid a fost amenajat pe amplasamentul unui vechi ştrand, deteriorat şi închis de câţiva ani. Potrivit şefului Serviciului Turism de la Salina Praid, Ilie Colorian, ştrandul se întinde pe o suprafaţă de 5.200 de metri pătraţi, din care luciul de apă este de 1.942 de metri pătraţi.

Ştrandul are două bazine pentru copii, pornind de la 60 de centimetri adâncime, care creşte treptat până la 90 de centimetri şi apoi până la adâncimea maximă de 1,20 metri.

”Între bazinele destinate copiilor şi piscina mare, dotată cu un bar şi care are adâncimea de 1,60 metri – există o zonă de trecere de un metru, sub un pod, o zonă de interconectre a bazinelor. Este cel mai mare ansamblu de acest gen din Transilvania şi din România”, a declarat şeful Serviciului Turism de la Salina Praid, Ilie Colorian.
Zona de plajă acoperă o suprafaţă de 2.478 de metri pătraţi şi se întinde de-a lungul bazinelor, dar şi pe o terasă amplasată pe acoperişul unei clădiri care face parte din ansamblu. În prezent, au fost instalate 300 de şezlonguri care nu se plătesc separat.

În clădirea cu etaj funcţionează o linie de autoservire, bucătăria, un bar, o terasă-restaurant descoperită şi una acoperită, iar la parter se află un magazin de prezentare şi de desfacere a produselor proprii salinei, vestiarele, duşurile, toaletele, precum şi un punct de prim-ajutor, cu personal medical pregătit să acorde asistenţă celor care au nevoie.
citeste mai departe aici

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.