Publicitate

USR vrea sa voteze IMPOTRIVA investirii guvernului PSD ! IATA ce ANUNT face Nicusor Dan

USR vrea sa voteze IMPOTRIVA investirii guvernului PSD ! IATA ce ANUNT face Nicusor Dan
Publicitate

USR va vota împotriva învestirii guvernului PSD, deoarece consideră că Executivul va fi condus tot de Liviu Dragnea, a anunțat, vineri, Nicușor Dan, pe pagina sa oficială de Facebook

„USR va vota împotriva învestirii guvernului PSD chiar dacă acesta este condus de Sorin Grindeanu

Respectăm votul alegătorilor, dar nu credem că PSD s-a schimbat și vedem acest lucru în fiecare zi în Parlament. Guvernul va fi condus tot de Liviu Dragnea dar de la sediul partidului, din Kiseleff”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

Acesta a adăugat că partidul pe care îl conduce va vota proiectele bune și le va respinge pe cele proaste.

Așa cum facem deja in Consiliul General, vom vota proiectele bune propuse de Guvern, le vom respinge pe cele proaste și vom lupta împotriva celor dăunătoare, prin toate mijloacele. Pentru proiectele USR pe care le-am prezentat in campania electorală vom căuta susținere la toate partidele politice parlamentare.

Sorin Grindeanu, desemnat de Iohannis pentru funcția de premier

Președintele Klaus Iohannis a semnat decretul de desemnare a lui Sorin Grindeanu pentru functia de premier. Grindeanu are la dispoziție 10 zile pentru a-și forma echipa guvernamentală și pentru a cere votul de încredere al Parlamentului asupra programului şi listei noului Guvern.

Anuntul desemnarii premierului a fost transmis de Administrația Prezidențială, prin intermediul unui comunicat de presă, pe site-ul oficial.

”Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat vineri, 30 decembrie a.c., decretul privind desemnarea domnului Sorin Mihai Grindeanu în calitate de candidat la funcţia de prim-ministru, pentru a cere votul de încredere al Parlamentului asupra programului şi listei noului Guvern, potrivit art. 103 alin. (2) din Constituţia României, republicată”, se precizează în comunicat.

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.