UTILE – 7 TRUCURI pentru a invata orice limba IN NUMAI 7 ZILE

UTILE – 7 TRUCURI pentru a invata orice limba IN NUMAI 7 ZILE

Da, este posibil ! Nu iti trebuie decat motivatie, indepartarea de grijile si responsabilitatile cotidiene timp de o saptamana, o organizare responsabila…si rezultatele nu intarzie sa apara !

IATA care sunt cele 7 trucuri in realizarea obiectivului nostru:

  1. MOTIVATIA. Intreaba-te de ce vrei sa inveti limba respectiva, analizeaza cat de puternica e dorinta ta in a o stapani.
  2. LIPESTE NOTITE PESTE TO prin casa ! Oriunde te vei afla, vei da ”cu nasul” de ele si e imposibil sa nu iti ramana continutul unui asfel de biletel intiparit in memorie.
  3. IA-TI UN PARTENER ! Procesul de invatare devine mai usor si mai distractiv daca ai un prieten care sa iti dea imbold si care sa studieze alaturi de tine. Va veti completa reciproc de minune si totul va deveni mai mult usor !
  4. PREGATESTE MICI ”MOTIVATII”, INTERACTIUNI in viata reala in care sa folosesti expresiile pe care le-ai invatat de curand si care sa duca la invatarea de noi fraze si cuvinte chiar de la ”sursa”, adica de la un amic vorbitor al acelei libi.
  5. ”MANANCA LIMBA PE CARE O STUDIEZI”, inconjoara-te de feluri de mancare specifice acelei culturi, pronunta numele fiecarui fel de mancare in lb respectiva si nu uita desigur sa o degusti… Mai mult decat atat, urmareste filme si documentare in limba pe care ti-ai propus sa o studiezi.
  6. FOLOSESTE CEEA CE CUNOSTI DEJA ! E important si constructiv sa realizezi comparatii, paralele intre limba ta materna si cuvintele nou invatate din limba care te pasioneaza. In acest fel, structurile nou invatate se vor consolida, persistand mult mai mult timp in memorie.
  7. VARIETATEA E CEEA CE DA GUST VIETII, asa ca incearca sa treci de la exercitii direct la un post de radio in limba respectiva, un meci de fotbal comentat in acea limba, un cantec… etc

Nu exista o singura metoda incununata cu succes in ceea ce priveste achizitionarea unei limbi straine, ci o infinitate de posibilitati si trucuri. Iti uram succes in a gasi ceea ce ti se potriveste !

sursa

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.