Publicitate

“Vând tot… Nu mai vreau oameni puşi de Dragnea…” DECIZIE-FULGER luată de un milionar al României după proteste !

“Vând tot… Nu mai vreau oameni puşi de Dragnea…” DECIZIE-FULGER luată de un milionar al României după proteste !
Publicitate

“Vând tot… Nu mai vreau oameni puşi de Dragnea…” DECIZIE-FULGER luată de un milionar al României după proteste !

A DECIS SA INTRE din nou în politică! “Vând tot ce am şi finanţez un partid!” Mesajul dur transmis după protestele din ţară

Gigi Becali este decis să se implice din nou în politică şi spune că îşi va vinde toate afaceriele pentru a putea finanţa un nou partid. Becali, care a mai condus în trecut un partid politic, PNG (Partidul Noua Generaţie) spune că a luat decizia nemulţumit de modul în care PSD conduce ţara după câştigarea alegerilor şi are un mesaj dur pentru Liviu Dragnea.

Becali este convins că partidul său va intra în parlament la următoarele alegeri şi spune că orice “bun patriot” e binevenit în noua organizaţie.

“Acum mă retrag din toate afacerile, vând tot, eu nu candidez, finanţez un partid de oameni patrioţi, iar oamenii aceia, oameni cu studii sperioare, profesori universitari, academicieni vor fi numai în conducerea partidului. Membrii partidului pot fi din orice clasă socială.  Partidul nu ştiu exact cum se va numi pentru că denumirea o vor pune acei oameni care vor conduce partidul. Eu voi fi un fel de antreprenor.

Eu nu mai vreau ca în Parlamentul ţării mele să fie oameni pe care îi pune Dragnea, 50-60 de inşi, apropiaţii lui. În Parlamentul României vor fi oameni de bună-credinţă, cu studii superioare, care să reprezinte ţara, nu toţi tractoriştii şi toţi cărutaşii vin şi candidează şi se fac deputaţi şi senatori. Că avem mulţi tractorişti. Avem acum un tractorist şmecheraş care se numeşte Dragnea, tractorist este el.

El crede că poate să conducă ţara cum conduci un judeţ ca Teleorman. Ca să conduci un partid ca PSD, şi mai ales Ţara Românească trebuie să ai dragoste, înţelepciune, bună-credinţă şi să laşi şmecheria de tractorist la Teleorman. Dar cred că lui îi merge mintea, că dacă nu era deştept, nu putea el să acapareze toată puterea PSD-ului, să-i pună pe toţi acei deputaţi să părăsească sala la ordinul lui. I-a pus, am vorbit eu după aceea. L-am salutat pe Teodorovici, i-am dat un mesaj şi l-am felicitat că are demnitate şi nu a părăsit sala la îndemnul tractoristului şmecheraş.

Mi-a spus şi Teodorivici: «Domnul Gigi, conduce partidul, nu ascultă pe nimeni, dacă te duci să spui ceva în Biroul Permanent nu te ascultă pentru că are numai servitorii lui».

Eu nu pot să am un război cu Dragnea că e pitic, nu îmi poate călca nici umbra mie. El pentru mine este un licurici”, a declarat Gigi Becali la televiziunea B1.

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.