Publicitate

VESTE ISTORICA din Marea Britanie – ADIO, MONARHIE !

VESTE ISTORICA din Marea Britanie – ADIO, MONARHIE !
Publicitate

Republicanii britanici solicită abolirea monarhiei, după creşterea bugetului alocat familiei regale !

O nouă campanie împotriva abolirii monarhiei britanice a fost înfiinţată de republicani după relevarea faptului că bugetul familiei regale, finanţat din fondurile contribuabilor, a fost mărit pentru a susţine finanţarea proiectului de renovare a Palatului Buckingham, informează The Guardian.

Guvernul a aprobat creşterea subvenţiilor regale pentru a acoperi o parte din costul de peste 400 de milioane de euro a proiectului de recondiţionare a Palatului Buckingham.

Finanţarea proiectului de renovare a fost aprobată de premierul britanic, cancelarul şi de trezorierul regal, care împreună administreză suma de bani care este oferită cheltuielilor familiei britanice, din fondurile publice.

Conform raportului ce solicita finanţarea renovării palatului, clădirea ”necesită renovarea masivă pentru a evita pericole reale ale unei catastrofe provocate de incendierea sau inundaţia acesteia”. O parte din instalaţiile termale, electrice şi de încălzire ale Palatului Buckingham nu au mai fost schimbate de la finalul celui de-al Doilea Război Mondial.

 

 

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.