VIATA BATE FILMUL ! LOGANUL care i-a… SALVAT VIATA !

VIATA BATE FILMUL ! LOGANUL care i-a… SALVAT VIATA !

ULUITOR!

Un tanar a căzut de la etajul 23, respectiv 70 de metri înălţime, dar se pare ca a avut un noroc inimaginabil, deoarece un taximetrist şi-a parcat maşina chiar sub fereastra sa.

Aceasta este povestea incredibilă a unui puşti din Novosibirsk, Siberia, care a vrut să impresioneze o fată !

Cine mai are indrazneala să spună ceva rau despre Loganul fabricat la Piteşti, ar fi bine să se gândească de două ori inainte de a o face ! Un model Renault Logan din Novosibirsk, Siberia, i-a salvat viaţa unui tânăr de 16 ani care s-a dezechilibrat în timp ce făcea acrobaţii pe balcon, la etajul 23.

Tânărul a căzut în gol de la peste 70 de metri. Se pare ca impactul i-a fost considerabil atenuat de catre caroseria “moale” a maşinii româneşti.

Starea teribilistului este gravă, dar stabilă, medicii fiind optimişti în privinţa şanselor sale de recuperare.

Nu se stie in mod cert dacă fata care locuieşte la ultimul etaj, adică etajul 25, a fost impresionată de bravada lui Alexander şi dacă l-a vizitat la spital. Anchetatorii au concluzionat ca tânărul făcea echilibristică pe balustradă şi, la un moment dat, s-a dezechilibrat, picând în gol.

Taximetristul este convins că-şi va repara autovehiculul cu banii de la asigurare şi că o va repune în circulaţie la jumătatea lunii octombrie.

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.