Publicitate

VIN CHINEZII să ne cumpere litoralul. Ce staţiune este prima vizată ?

VIN CHINEZII să ne cumpere litoralul. Ce staţiune este prima vizată ?
Publicitate

 

„Hotelurile nu mai funcţionau de multă vreme, a rămas doar scheletul clădirii. Au cumpărat pentru teren, preţul se ridică la un milion de euro“, a declarat pentru ZF Mielu Dobrin, şeful THR Marea Neagră.

Compania THR Marea Neagră, care deţine cele mai multe unităţi hote­liere din România, unele lăsate în pa­ragină de ani întregi, a vândut ho­te­lurile Alfa şi Beta din Saturn către compania Alternative Green, po­trivit datelor oficialilor THR Ma­rea Nea­gră. Compania este deţinută de doi chinezi, Ye Feng şi Ye Qinfei.

Cele două hoteluri, nerenovate şi nefuncţionale, ce figurează ca fiind clasificate la o stea, se află la doar 400 de metri de plaja Mării Negre din staţiunea Saturn.

THR Marea Neagră (Turism, Hoteluri, Restaurante Marea Nea­gră- simbol bursier  EFO) are în por­tofoliu 24 de unităţi de cazare, clasificate de la o stea până la patru, precum şi 20 de centre de alimentaţie publică. Hotelurile pe care le deţine sunt în staţiuni ca  Eforie Nord, Eforie Sud, Venus, Saturn şi Neptun, însumând 7.984 de locuri de cazare. Multe hoteluri sunt nerenovate şi de câţiva ani scoase la vânza­re. Compa­nia mai deţine trei aqua park-uri şi patru baze de tratament.

În 2015, cifra de afaceri a com­paniei a fost de 34,18 milioane lei, cu 15% mai mare faţă de anul anterior.

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.