CAZUL ROSWELL: CUM AU FURAT AMERICANII TEHNOLOGIA STEALTH

CAZUL ROSWELL: CUM AU FURAT AMERICANII TEHNOLOGIA STEALTH

PHILIP CORSO A FOST ȘEFUL CONSILIULUI DE SECURITATE SUB PREȘEDINȚIA LUI EISENHOWER. A FOST DIRECTOR ÎN PENTAGON ȘI A FOST IMPLICAT DIRECT ÎN INCIDENTUL DE LA ROSWELL.

Corso este autorul cărții Ziua după Roswel. În această carte explică toată ancheta pe care armata și FBI-ul au desfășurat-o la Roswell.

După prăbușirea OZN-ului, la fața locului s-au deplasat agenți federali și armata. S-a lucrat inclusiv noaptea, la lumina reflectoarelor.

OZN-ul avea forma unei aripi de avion și din cauza impactului foarte puternic, era aproape îngropat în sol. Lângă OZN au descoperit o creatură care avea talia unui copil, capul mare ca un balon, două mici urechi pe creștetul capului și doi ochi oblici de culoare neagră.

Creatura avea forme umane, pielea era de culoare gri și nu prezenta pilozități. În momentul în care a încercat să fugă, unul dintre soldați a tras cu arma,rănind-o grav. A fost preluată de către armată și dusă într-un laborator pentru a fi studiată.
Medicii au constatat că extraterestrul avea un metabolism lent, semn că și timpul se scurgea mai lent pentru el. Un organism adaptat la călătoriile lungi în spațiu.

Inima îi bătea lent, iar în interiorul corpului avea un lichid limfatic. Conform medicilor, sistemul circulator era unul primitiv, redus. În plămâni avea stocată o cantitate de atmosferă respirabilă. Plămânii ocupau o mare parte din cavitatea toracică. Creatura nu prezenta intestine și sistem digestiv.

Medicii au afirmat că inima, plămânii și oasele erau bio-fabricate. Oasele erau formate din fibre care în urma morții, începuseră să se descompună.

citeste mai departe aici

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.