Abilitati cognitive cheie pe care le obtii prin utilizarea Amperion

Sunt cateva domenii care se adreseaza abilitatilor cognitive, cum ar fi de exemplu psihologia cognitiva, neuro psihologia si antrenamentele cognitive in general. Este foarte important de inteles ca abilitatile cognitive reprezinta abilitatile mentale. Aici sunt explicate cateva puncte cheie.

  1. -perceptia este implicata in procesele de recunoastere si foloseste stimuli senzoriali precum atingerea, mirosurile, auzul si multe altele.
  2. -atentia este capacitatea de a te concentra asupra unui anumit obiect, gand sau actiune. Cantitatea de atentie oferita va depinde de importanta si de tipul subiectului atentiei.
  3. -memoria poate fi de doua tipuri- pe termen scurt si pe termen lung. Memoria pe termen scurt este procesul de a retine si de a iti aminte anumite lucruri intr-o perioada scurta de timp. Memoria pe termen lung le permite oamenilor sa tina minte anumite lucruri pe perioade lungi de timp, ca de exemplu un eveniment care s-a intamplat acum foarte multi ani.
  4. -abilitatile motorii reprezinta abilitatea de a manipula anumite lucruri prin antrenarea corpului cu scopul de a se purta intr-un anumit fel
  5. -abilitatile lingvistice reprezinta capacitatea de a comunica si de a scrie sau citi anumite cuvinte dintr-o anumita limba straina. Acest lucru implica capacitatea de a intelege si de a auzi anumite sunete si sensul acelor sunete.

PS: mai multe despre Ampedrin, am scris in urma cu cateva zile in acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *