Afla daca esti un barbat alfa

Te consideri un barbat alfa? Te rog sa raspunzi la urmatoarele intrebari pentru a afla daca esti un barbat alfa.

1. Minti

Prietena ta stie unde ai fost ieri? Seful tau stie de ce ai intarziat la munca?

Un barbat alfa nu minte niciodata. Barbatii alfa au o viata organizata si nu au nici un motiv sa minta.

2. Dai vina pe altii?

Un barbat alfa este liderul grupului, fie ca este vorba de prietenii , colegii sau de familia lui. El isi protejeaza grupul si isi asuma vina pentru actiunile sale. Barbatul alfa nu va da niciodata vina pe altii doar pentru as indeplini scopurile sale.

3. Esti violent?

Poate ca pentru unii pare ciudat dar barbatii violenti nu sunt barbati alfa. Acesti barbati agresivi sunt foarte speriati si nesiguri pe ei, avand o stima de sine foarte scazuta. Un barbat care se crede alfa nu intimideaza oamenii si incearca sa rezolve problemele fara violenta.

4. Te panichezi cand te aflii sub presiune?

Barbatul alfa stie ca viata este un joc. Cu cat invata sa joace acest joc mai repede cu atat ii va fi mai bine. Un barbat alfa este tot timpul pregatit si nu intra in panica. In schimb, un barbat alfa analizeaza situatia inteligent si alege solutiile cele mai bune.

5. Iti barfesti colegii, prietenii, vecinii?

Se stie de foarte mult timp ca barfa este preferata femeilor. Daca iti place sa barfesti prietenii sau persoanele din jurul tau, inseamna ca esti o femeie si nu un barbat alfa.

6. Ai vreun scop in viata?

Un barbat adevarat are un motiv pentru care traieste, un tel, o flacara care arde in el si il face sa mearga mai departe. Are un plan bine stabilit pentru viitor si nu permite nimănui sa ia decizii pentru care el e responsabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *