Camping Ciocanesti – Dambovita – camping din Muntenia

Va invitam sa descoperiti camping Ciocanesti, un camping pentru rulote, autorulote in apropierea capitalei si anume comuna Ciocanesti din judetul Dambovita.

Ciocanesti este o comuna in judetul Dambovita, formata din satele Ciocanesti, Cretu, Decindea, Urziceanca si Vizuresti. Ca pozitionare geografica avem: 44°36’49?N 25°51’32?E si ca distanta din Bucuresti km 0 pana in Ciocanesti – Dambovita aproximativ 32 de km.

Locatia este chiar in sat pe malul apei, un loc de campare semi off camping, adica ai la dispozitie contra cost curent, apa si fosa septica si in rest un mare camp ce se termina cu un luciu de apa destul de intins unde se poate pescui. Am spus semi off camping pentru ca in afara de conditiile enumerate mai sus totul este salbatic lucru care se vede si in poze.

Capacitatea de campare este in jur de 70 – 80 de rulote cu masinile aferente si spatiu suficient pentru fiecare familie fara sa intri in zona de intimitate a colegilor.

La intalnirea la care am participat si de unde va arat prezentarile au fost 35 de echipaje (rulote si autorulote) si spatiul a fost imens. Locatia atrage prin intinderea mare de verdeata, un pic de civilizatie (strictul necesar) curent, apa, fosa, balta mare din spatele locului de campare si linistea locului.

Avantaje camping Ciocanesti – Dambovita

  • posibilitate racordare curent (este optional, daca vrei platesti, daca nu, nu. diferenta de pret este 5 lei / zi)
  • apa curenta in locatie
  • loc amenajat de deversare toaleta
  • pret decent
  • intindere mare si capacitate mare de campare
  • posibilitate pescuit, mai multe balti in zona

Dezavantaje Ciocanesti

  • locul nu are umbra, nu sunt copaci (vara este o problema)

Am campat de vineri dupa amiaza pana duminica (apropo, a fost prima mea iesire cu rulota) si cand am ajuns duminica seara in Bucuresti chiar imi parea rau ca nu am mai putut ramane.

Copiii au stat stat afara si s-au jucat de dimineata, maxim ora 9 pana tarziu in noapte 11-12 cand chiar erau bagati la culcare cu forta, ca ei nu se satura niciodata.

Una peste alta este un loc superb, civilizat, atat cat ai nevoie pentru un minim de confort la o iesire cu rulota la sfarsit de saptamana sau de ce nu chiar mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.