Când visezi numerele de la Loto şi câştigi milioane de euro

În 2006, o femeie a visat numerele la Loto. Iar visul nu a fost întâmplător, pentru că Mary Wollens a făcut întocmai şi apoi a sărbătorit multe zile în şir. Aceasta face parte din numeroasele poveşti cu câştigători de la Loto. Oameni inspiraţi, pasionaţi de calcule sau, pur şi simplu, norocoşi. Ori pentru care câştigul de sute de mii sau milioane de la loterie s-a transformat în calcar. Fiecare după cum a gestionat situaţia. Mary a avut un vis. A crezut în el şi mai departe…

A visat numerele pe care deja le pusese

Mai departe a câştigat două părţi dintr-un pot de 24 milioane de dolari! Suma exactă este neimportantă, pentru că oricum vorbim de una cu şase zerouri. Totul a început însă banal. Femeia din Toronto, Canada, a jucat, ca în fiecare săptămână, la Loto. A pus şase numere. După vreo două zile s-a trezit, bursc, noaptea. Visase ceva incredibil. Numerele puse de ea erau cele câştigătoare. Lângă bilet se afla şi un cec pe care stătea scris o sumă enormă. Iar canadianca a profitat.

A mai mers să pună o dată biletul la Loto

A aşteptat cu sufletul la gură extragerea. Între timp însă, a mai făcut ceva. Mary a mers să mai pună o dată biletul la Loto! Dacă visul i-a arătat că alea sunt numerele, de ce să nu le mai pună o dată? Extragerea a confirmat premoniţia miraculoasă! Unul câte unul, numerele stăteau scrise pe bilele care ieşeau din suflantă.

Chiote de fericire şi ţipete de bucurie. Femeia tocmai ştia că a luat două felii din marele pot. Nu o mai interesa câţi câştigători mai erau, fiindcă oricum numărul lor nu avea cum să fie foarte mare. De acum, singurul lucru care o mai interesa era acela de a-şi organiza felul în care va cheltui banii pe care destinul i-a pus în braţe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *