Cum arata un barbat alfa modern

Un barbat alfa modern este constient de propria sa masculinitate, este constient de ceea ce vrea, increzator si hotarat, traindu-si modul de viata ales cu profunda integritate.

Acest tip de barbat alfa modern este sensibil, spontan si viu din punct de vedere spiritual, angajat din inima sa descopere si sa traiasca cel mai profund adevar al sau.

Genul acesta de barbat este deschis si receptiv fata de manifestarile feminine elevate. Ii place sa o seduca pe iubita lui dar nu in vechea maniera macho. Mai degraba, vrea sa o seduca cu atata dragoste incat si el si ea sa dispara in acest joc magic.

Munca sa este plina de daruire si intreaga sa viata este traita demn, neconstransa de conventii si prejudecati. El chiar vrea sa fie si sa ramana un om liber.

Barbatul alfa modern nu mai este un bataus speriat care pozeaza precum un King Kong ce are grija de univers.

Nu este nici las, nici ipocrit si nici naiv. El are coloana vertebrala. Si-a acceptat atat latura masculina, cat si pe cea feminina.

Barbatul alfa modern nu are nevoie sa aiba dreptate tot timpul, nici nu are nevoie sa fie intotdeauna protejat, cooperant si generos ca un baiat de treaba.

El pur si simplu traieste din adancul inimii, oferindu-si fara frica darurile, simtind cum fiecare clipa este menita sa-l trezeasca spre ceva superior, mai inalt si mai bun.

Pana nu demult, rolurile barbatilor si femeilor erau bine stabilite si separate. Barbatii trebuiau sa plece si sa castige bani. Femeile trebuiau sa stea acasa si sa aiba grija de copii. Barbatii isi manipulau adesea femeile prin control fizic, financiar si chiar prin amenintare. Femeile isi manipulau adesea barbatii prin lovituri emotionale si sexuale.

Caricaturile tipice si extreme ale acelor perioade trecute erau nesimtitul macho si gospodina supusa.

A urmat si inca se desfasoara o etapa in care atat barbatii cat si femeile au cautat sa-si echilibreze manisfestarile specifice masculine si respectiv feminine, ceea ce a facut ca ei sa isi doresca sa semene mai mult unii cu altii.

In ultima perioada, barbatii au renuntat la atitudinea lor rigida, unidimensionala si au adoptat moda parului lung, a hainelor pline de culoare, deschiderea fata de natura, muzica si un stil de viata mai lipsit de griji si mai spontan.

Idealul nesimtitului macho alcatuit numai din coloana vertebrala si fara inima trebuie depasit iar pentru asta este nevoie de curaj.

Aceasta este calea unui barbat alfa modern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *